sábado, 18 de mayo de 2019

CF SANT JUST 3 VAE PIERA 2

EL PIERA PERD AMB UN GOL AL MINUT 90
  • L'expulsió de Pau, al minut 25, condiciona un partit que el Piera tenia controlat per 0 a 2.
  • Polèmica actuació arbitral que  va deixar els equips amb nou jugadors.

Nova derrota de l'equip pierenc que fa patent que just de forces ha arribat l'equip a final de temporada. I és que anar onze justos gairebé cada partit, amb jugadors jugant  fora del seu lloc habitual... Només ha faltat avui el col·legiat demanat el seu minut de glòria per acabar-ho d'adobar.

Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci per la mort, la setmana passada, del pare del jugador Juanjo.
El Piera va encarar bé el partit, concentrat, tocant bé la pilota i encara que va rebre un ensurt al minut 15 quan el Sant Just va enviar una pilota al travesser, el joc de contracop pierenc va ser letal al minut 19 amb una ràpida assistència de Pau a Fran i aquest que se'n va del seu marcador i marca el primer gol. Al minut 25, però, va tenir lloc la jugada clau del partit quan l'àrbitre va expulsar Pau per dobla groga ( veure apartat dedicat a "l'àrbitre" ). Tot i això, al minut 30 Johnnie va poder marcar el segon de falta directa ran d'escaire i al minut 34, una bona triangulació del Piera acaba amb el segon gol marcat per Moisés. Tot i jugar amb 10, el Piera no passava massa angoixes, ben tancat al darrera i no donant cap opció al rival. Fins i tot, al minut 43, Moisés va tenir el tercer quan, sol davant del porter no encerta a marcar. Amb 0 a 2 finalitzà la primera meitat.

Només començar la segona, els locals es bolcaren sobre la porteria pierenca i el Piera va començar a passar-ho malament fins que al minut 63, una pilota perduda en atac a l'àrea local, es converteix en nun ràpid contraatac que suposa l'u a dos per al Sant Just. Aquest gol va fer molt mal a un Piera que era incapaç - potser fruit del cansament  de jugar amb 10 tants minuts - de lligar cap jugada de perill davant d'un equip que buscava l'empat... empat que arribà  al minut 72 de partit. L'encontre era disputat, tens, amb contínues protestes a l'àrbitre per part dels jugadors ...i també entre jugadors ( fins i tot escridassades entre jugadors del Sant Just entre ells ! ). Així les coses, i amb els nervis a flor de pell, al minut 79, l'àrbitre expulsà un jugador local, anivellant d'aquesta manera el partit. Quedaven deu minuts i els pierencs van avançar línies buscant el gol de la victòria, però sense ocasions clares. Al minut 89, l'àrbitre expulsa Fran i un jugador rival amb vermella directa , segons el col·legiat per dir-se no sé ben bé què. Amb nou contra nou, al minut 90, el Sant Just marcava el gol de la victòria després d'un contraatac molt ben executat. El Piera va tenir la darrera oportunitat per empatar al minut 93 en una falta ran d'àrea que Johnnie va llançar fora per poc.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Andrés, Jordi Martínez, David, Turri, Moisés, Pau, Johnnie, Ferran, Muski i Fran. No va jugar per lesió Juanjo.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. José Luis Márquez, decebedor el seu concepte d'imparcialitat. Expulsà  els pierencs Pau ( dues grogues ) i Fran ( vermella directa) i a dos jugadors locals. Mostrà targetes grogues al David i al delegat de camp pierenc, en Xavier Moragrega. També ensenyà targetes grogues a diferents jugadors del Sant Just.