VAE PIERA 2 CF CORBERA 2

JUST REPARTIMENT DE PUNTS

• El Piera, que va anar sempre a remolc, salva un punt al minut 85.
  • Mal partit dels pierencs, amb poca intensitat i amb poques ocasions.

L'empat davant del Corbera , in extremis, al minut 85 de partit , a part de moltes lectures negatives que s'han fet i es faran, en té una de molt positiva : l'equip ja porta set partits seguits sense perdre des de la derrota al camp de l'Arrabal Calaf en el que va ser el primer partit de la segona volta. Tot una dada a tenir en compte.

El partit va començar amb una ocasió del Corbera al minut 6 que va acabar amb la pilota sortint fora per poc. Va ser l'única aproximació amb perill dels visitants ja que a partir d'aquí el Piera va tenir la pilota...però sense ser capaç de generar cap ocasió de perill. El matx es jugava molt al mig camp i poc a les àrees, amb un Piera que ho intentava però que no podia connectar amb els homes del davant per a crear perill. El Corbera, ben posicionat, no donava cap opció al rival. Va haver de ser al minut 23, amb un xut llunyà , que els visitants van marcar el primer gol. La reacció pierenca dos minuts després :  falta que treu David, pilota que cau als peus de Jordi Martínez , control d'aquest dins l'àrea, mitja volta i xut ras al fons de la porteria. Els gols van animar el partit ja que al minut 41 , l'ahir porter pierenc Alfredo va desviar a córner un u contra u amb el davanter quan ja es cantava el gol. I si el Corbera cantava el gol, també el cantà el Piera al minut 45 quan una passada de Rubén a Fran dins de l'àrea petita acaba amb  un xut d'aquest darrer que el defensa - in extremis - desvia a córner. Amb empat a un i tot per decidir s'arribà al descans.

La segona part no va canviar gaire . El Corbera, ben tancat al darrera ,sortia en contres perilloses mentre que al Piera no li sortia res. Al minut 52, Alfredo es llueix refusant a córner un cop de cap a boca de canó i al 55 un contracop del Corbera va posar l'1 a 2 al marcador. Quedava molt temps, però els pierencs eren incapaços de crear ni que fos una jugada de perill, ni per les bandes ni penjant pilotes a l'àrea.El Corbera jugava a veure-les venir, perdre el màxim de temps - cosa lògica donat el resultat - i aprofitar el contraatac davant d'un Piera bolcat i jugant  amb tres defenses.Al minut 85, una jugada confusa dins l'àrea visitant, amb una sèrie de rebots entre defenses i davanters, acaba amb la pilota  al fons de la xarxa essent  Jordi Martínez el darrer que la toca. Amb l'empat a dos i pocs minuts per al final, el partit es va tornar boig ja que els dos equips van a anar a buscar el gol .Va ser en aquest lapsus de temps tan curt  on el Piera va disposar de les millors ocasions per a desfer l'empat...però també el Corbera en va tenir alguna. La primera la va tenir Ferran, rematant una pilota que va aturar el porter; la segona Jordi Martínez avançant des de mig camp, per l'esquerra, no gestiona bé la passada final a l'espai on tenia dos companys sols i el seu xut  el refusa el porter. I ja al final dels vuit minuts de descompte que va donar l'àrbitre, contracop perillós del Corbera que talla miraculosament el central Juanjo, avança uns metres i assisteix una pilota llarga a Jordi Martínez dins l'àrea, però aquest darrer no pot controlar-la i aquesta surt per línia de fons.Ja no hi hagué temps per a més.

ALINIACIÓ VAE  PIERA: Alfredo, Turri, Juanjo, Joan Gallego,David, Moisés, Pau, Johnnie, Ferran, Jordi Martínez i Fran. També : Rubén, Ramon, Juanra i Sergio.
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Hassan Kossiri, bé. Mostrà targeta groga al pierenc Pau i a un jugador visitant.