domingo, 10 de marzo de 2019

CF GELIDA 1 VAE PIERA 3



UN PIERA LETAL A LA CONTRA GUANYA A GELIDA CATORZE ANYS DESPRÉS
  • Els pierencs, amb un hat trick de Fran, s'emporten els tres punts.
  • Partit molt seriós a totes les línies i victòria final merescuda.




El Piera no guanyava al camp del Gelida des de la temporada 2005-2006 en què un gol d'Evaristo i un de Hammed van donar la victòria als pierencs per un gol a dos.És per això que la victòria és important...i no només pels tres punts  sinó per la manera com s'aconseguí . Un deu per a tot l'equip!

 
El Piera  va començar el partit amb les idees molt clares : deixar el domini al rival, solidaritat entre línies  i sortir ràpid al contracop. Així les coses, al minut 6,  contra iniciada per Fran,  passada a Moisés, assistència d'aquest a Fran una altra vegada ... i  xut que surt llepant el pal.Va ser l'avís del gol que vindria dos minuts més tard : Moisés recupera una pilota al mig del camp, assisteix ràpid a Jordi Martínez  qui es planta a l'àrea rival, dribla els defensors i - generós- assisteix Fran per a què aquest marqui el primer gol del partit. El Gelida era qui tenia la pilota, però el Piera estava ben posicionat ,no donava cap opció al darrere i sortia molt bé a la contra...com la del minut 22 quan Jordi Martínez va fer lluir el porter local amb un xut que va refusar a córner quan ja es cantava el gol. Els locals ho intentaven, però els defensors pierencs deixaven en no res totes les seves accions atacants. Al minut 42 contracop de tiralínies començat per Jordi Martínez per l'esquerra amb assistència a Fran qui bat el porter local amb un xut sec i ras. Era el zero a dos . Just al límit del temps reglamentat el Gelida va tenir la millor ocasió per marcar en un xut de lluny amb molta intenció, però el porter Artur va volar per enviar la pilota a córner ( fotografia superior ) i deixar així la porteria a zero al descans.
A la segona part la tònica va ser la mateixa...però amb un Piera més cansat  ( i sense canvis ) i que li costava més lligar jugades al davant. Al minut 61 el Gelida va avisar amb un xut que surt fora per poc i el Piera va respondre amb una falta llançada per David que Jordi Martínez remata de cap una mica massa alt. A mesura que avançava el partit, el  Piera - molt cansat - va començar a patir i el Gelida, veient la situació, va posar setge a la porteria pierenca . Al minut 70 Artur envia a córner una pilota que entrava i al 78 un xut de fora l'àrea es convertia en l'u a dos que donava esperances als locals. Van ser minuts de patiment d'un Piera que es treia les pilotes com podia, que no parava de fer faltes que comportaven sempre perill, que intentava sortir a la contra i  no li sortia,que es quedava amb 10 jugadors per lesió de David i no hi havia suplents,... Tot i això, la defensa i el mig camp van estar superbs i l'equip resistí els deu minuts que quedaven fins que al  93, una intel·ligent pressió de Johnnie al porter local acaba amb un mal refús d'aquest que va parar als peus de Fran qui, veient-lo avançat, li clava una vaselina que  suposa el tercer gol . Final del partit , final del patiment i tres puntets més!
ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Turri, Juanjo, Sergio, Joan Gallego, Moisés, Pau, David, Ferran, Fran i Jordi Martínez. També : Johnnie.
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Raül Venegas Cárdenas, bé. Mostrà targetes al pierenc Pau i a un jugador del Gelida.

No hay comentarios: