domingo, 10 de febrero de 2019

VAE PIERA 3 CE PUBILLA CASAS 3

UN PUNT ÉS UN PUNT !
  • Una part per a cada equip i repartiment just de punts .
  • Mals segons 45 minuts dels pierencs amb patiment final inclòs.







La temporada passada el Pubilla Casas va protagonitzar- al municipal pierenc- la major golejada encaixada per l'equip. Va ser un dos a set que va fer molt mal. Potser per això l'empat aconseguit ahir es suporta millor. El Piera va perdonar a la primera part...i el Pubilla - per no ser menys - ho va fer a la segona. I un col·legiat que va quedar meravellat davant la correcció dels dos equips.

A l'igual com va passar a Masquefa la setmana passada, el Piera va tenir un inici fulgurant : no s'havia complert ni un minut que una passada de Sergio a Ferran i d'aquest a l'espai a Ramon van fer pujar el primer gol al marcador després d'un xut de vaselina a la sortida del porter. Al minut 3 és Jordi Martínez qui té el gol a tocar, però el seu xut amb l'esquerra surt desviat. En ple domini pierenc, al minut 6, jugada per banda dreta de Ferran, centrada a l'àrea i Jordi Martínez de cap marca el segon. El mateix jugador la va tenir al minut 12, però la pilota va sortir alta. I quan millor ho feia el Piera, un mal rebuig defensiu  deixa la pilota a peus del davanter visitant que  marca el primer gol . Tot i el gerro d'aigua freda que va suposar el gol, el Piera va seguir atacant i Jordi Martínez va perdonar amb una vaselina que surt llepant al pal al minut 22. També Ramon va tenir el tercer a tocar...però el seu xut sortí massa alt. I ja se sap...qui perdona ho acaba pagant : a la jugada següent el Pubilla aconseguia el gol de l'empat a dos. Era el minut 35 de partit ...i encara quedava per venir el que va ser el millor gol del partit : minut 45 + 2, pilota centrada a l'àrea visitant, Ramon no encerta en el xut i cedeix  la pilota a David, just a l'àrea petita, sobre la línia de córner, i aquest - en un pam de terreny - deixa asseguts dos defensors per marcar el que suposava  el tercer gol pierenc . Un gran gol amb què finalitzà la primera part.
A la segona...tot va canviar! Ja al minut 48  una pilota a l'àrea  pierenca que ningú no encerta a treure es converteix en el gol de l'empat del Pubilla. a partir d'aquí, el Piera va desaparèixer del camp i van ser els visitants qui van gaudir de les millors ocasions per a decantar el marcador. Al minut 60, el porter Artur es llueix en un llançament de falta directa i minuts més tard , al 75, banqueta i jugadors visitants van protestar molt una caiguda del davanter després de rebre l'entrada del porter pierenc fora l'àrea ja que l'àrbitre va marcar falta , però no va considerar que fos mereixedora de targeta vermella. El llançament d'aquesta falta es va estavellar al travesser. El Piera ho estava passant malament, sense encert en les passades, nerviós, sense profunditat i patint molt per la pressió que feien els jugadors del Pubilla.Un xut de Ferran que va sortir ran de pal va ser tot el bagatge ofensiu d'un Piera desconegut. Al minut 85, un lliure indirecte dins l'àrea petita del Piera va posar l'ai el cor... però el xut va sortir molt i molt desviat en el que hauria estat el gol definitiu. El Piera també intentà buscar el gol del desempat, però sense encert en els metres finals. Al final, repartiment de punts que - vist el que va ser el partit - es pot considerar just.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Turri, Juanjo, Joan Gallego, Andrés, Moisés, David, Sergio, Ferran, Ramon i Jordi Martínez. També : Fran, Rubén, Juanra i Muski. 
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Joan Jordi Muntaner i Solé, molt bé. Felicità els jugadors - un cop acabat el partit - per la correcció amb què s'havien comportat. Mostrà targetes grogues als pierencs Andrés i Artur.

No hay comentarios: