domingo, 3 de febrero de 2019

FC MASQUEFA 3 VAE PIERA 4


EL PIERA S'EMPORTA EL DERBI MERESCUDAMENT
  • El Piera, que al minut 5 ja guanyava per 0 a 2, va acabar demanant l'hora.
  • El vent va ser un jugador més d'un derbi emocionant fins al darrer minut.








El derbi va tenir tots els ingredients que ha de tenir un derbi : gols, jugades polèmiques,...però sobretot emoció fins al final : el Piera guanyava dos a quatre al minut 88 i va acabar demanant l'hora en sis minuts de descompte que es van fer llarguíssims. A l'acabar, però, encaixada de mans entre tots i fins l'any vinent !



El derbi va tenir un inici espectacular : primera jugada del partit, minut 2, Johnnie rep la pilota a la línia de mitjos i en una jugada personal es planta fins la porteria masquefina per batre el porter de xut ras. Dos minuts després és Ferran qui xuta i la pilota surt rascant el pal. Va ser l'acció prèvia al segon gol pierenc que va arribar al mint 5 : Fran recupera una pilota , se'n va fins a la línia de córner i la centra al cap de Jordi Martínez per a que aquest clavi la pilota fora de l'abast del porter . En cinc minuts el Piera es posava zero a dos : increïble !El Masquefa reaccionà, però només creava cert perill en les faltes penjades a l'àrea amb què l'àrbitre massacrà el Piera. En una d'elles, al minut 16, els locals aconseguiren reduir distàncies. Però poc va durar la reacció perquè al minut 24, contracop que inicia Moisés amb una passada a  Ferran, aquest de primeres a Fran qui la deixa a Jordi Martínez per a què aquest aconsegueixi el tercer.El Piera ho estava fent molt bé, controlava el partit sense deixar cap opció als davanters locals ... deixant de banda les faltes on sí que el Masquefa portava perill : dos remats de cap dels masquefins, que van sortir fora, van fer posar l'ai al cor als pierencs.
La segona part va començar amb una gran aturada del porter Artur  a llançament de falta - com no !! - al límit de l'àrea. Cinc minuts després, i com a conseqüència,en part del vent, una pilota a l'àrea pierenca sense perill , amb l'ajut de l'aire es converteix en el segon gol del Masquefa .Amb l' al·licient del gol, els locals van passar a dominar el partit, però sense crear perill real a la porteria pierenca . El Piera, en canvi, jugant a la contra, va tenir dues ocasions claríssimes. La primera al minut 73 quan Fran es planta davant del porter, però gestiona malament el xut final i la segona al minut 86 quan Ferran rep una  bona passada i pràcticament a porta buida veu com un defensa li treu la pilota de la mateixa línia de gol. El Masquefa ho intentava, sobretot en centrades per les bandes, però sense encert en la rematada final. Van ser moments difícils per al Piera que  no aconseguia treure's el domini de sobre i veia com  l'àrbitre anu·lava un gol  per fora de joc que va ser molt protestat pels locals, tot i que va ser claríssim.Al minut 88, pilota llarga de Moisés a Fran, aquest se'n va per velocitat de dos defensors i aconsegueix el que semblava el gol de la tranquil·litat. Però en un derbi...l'emoció dura fins al final : al minut 89, bona jugada per banda esquerra  del Masquefa, centrada al punt de penal , remat del davanter i el tercer que puja al marcador. Tot i que l'àrbitre va allargar sis minuts el partit,  el resultat no canvià i el Piera, demanant l'hora, es va emportar el derbi...i els punts!

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Javi Navarro, Joan Gallego, Sergio, Turri, Moisés, David, Johnnie, Ferran, Jordi Martínez i Fran. També : Pedro, Ramon i Andrés.
ÀRBITRE  : Xiulà el Sr. Jamal Kossiri, regular. Mostrà targeta groga al pierenc David i a un jugador del Masquefa.

No hay comentarios: