domingo, 17 de febrero de 2019

CF MOLINS DE REI 4 VAE PIERA 4


EL PIERA A PUNT DE PERDRE A MOLINS TOT I GUANYAR PER 0 A 3

  •  Els pierencs, que haurien pogut golejar a la primera part, llencen el partit a la segona.
  • El Piera, que va fallar un penal, es deixa dos punts a Molins.
 



Sembla un tòpic pierenc , però al Piera els equips situats al final de la taula se li indigesten. Ja en el partit de la primera volta  només es va poder empatar amb el Molins i ahir... a punt va estar de deixar-se els tres punts. La setmana vinent visita el Municipal  tot un Poble Sec. A veure si ens trobem el Piera de les grans ocasions.


El Piera, com darrerament va sent habitual, va començar molt fort. Al minut 4, una pilota robada a mig camp acaba a peus de Jordi Martínez qui fa una passada llarga a Ferran i aquest la deixa a  Ramon per a què marqui el primer gol. Dos minuts després, cursa de Ferran per banda dreta amb centrada al segon pal i remat de Jordi Martínez amb cama dreta al fons de la porteria. ple festival pierenc, al minut 18 un córner llançat per Johnnie és rematat de cap per Ferran i suposa el zero a tres en a penes vint minuts de joc. Però a partir d'aquí... tot va canviar. Semblava com si el partit ja estigués guanyat i el Molins , de mica en mica , va anar dominant el partit , però sense crear ocasions clares. Al minut 25 , un xutàs des de més de 25 metres es converteix en el primer gol local i cinc minuts després un altre gran xut - aquesta vegada des de l'esquerra de l'atac local - sorprèn el porter pierenc i es converteix en el dos a tres. Reaccionà el Piera i al minut 35 Ramon cau a l àrea en el que era un clar penal. El llançament de Juanjo...s'estavella al travesser! Tres minuts més tard  Moisés té l'oportunitat de marcar a porta buida, però no encerta en el xut i el porter atura la pilota. El Piera tenia clares ocasions, però la pilota no volia entrar. La darrera oprtunitat la va tenir Moisés al minut 42, el mateix moisés ho provaria al minut 40, però el seu xut surt fora per poc. Amb un dos a tres que hauria pogut ser un dos a molts més finalitzà la primera part.
La segona part va ser un despropòsit , un autèntic joc de petecons , amb un Piera desconegut i un Molins que a punt va estar d'obtenir els tres punts. Al minut 63, una pèrdua de pilota absurda en defensa propicià un penal que, encara que dubtós, es va convertir en el gol de l'empat del Molins. Semblava impossible després del que havia estat la primera part!!Els locals es van fer forts al darrere i buscaven ràpids contracops per fer mal a un Piera  que, tot i que dominava, era incapaç de trenar una jugada de perill... i les poques que li sortien acabaven a les mans del porter que, cal dir-ho, va ser un dels destacats. Desencertats en les passades, innocents en els atacs, els pierencs van veure com al minut 65 un contracop del Molins acabava amb el quatre a tres que encenia totes les alarmes. Sort que, tres minuts després, Jordi Martínez marcava l'empat i tranquil·litzava els ànims. Hi havia temps per aconseguir el gol de la victòria, però res de res , més del mateix... Només una falta llançada per Rubén al minut 70 va posar una mica d'emoció a una segona part per oblidar.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Andrés, Juanjo, Turri, Moisés, Pau, Johnnie, Ferran, Jordi, Ramon. També : Rubén i Muski.
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Francisco Javier Pazo Mora, regular. Mostrà targetes als pierencs Moisés, Andrés, Ramon, Jordi , Johnnie i Pau.

No hay comentarios: