domingo, 13 de enero de 2019

A L'HORA DE LA CERVESETA

Javi : " Massa gols pel que ha estat el partit"

L'entrenador pierenc ho tenia clar a l'acabar el partit : "  Tot i que el Prat  ha jugat millor a futbol que nosaltres,són massa gols pel que ha estat el partit i pels mèrits d'un i altre equip. 
Després d'una primera part molt igualada, només començar la segona hem rebut el primer gol conseqüència d'un  rebot desafortunat i el segon de penal que - segons m'han dit els jugadors - només ha vist l'àrbitre. Amb aquest resultat en contra hem intentat marcar un gol que ens posés dins del partit, però no només no ho hem aconseguit sinó que perdem un jugador important per al proper partit amb l'expulsió , penso que injusta, del capità  Juanjo  ".

Juanjo: " Era un penal clamorós! "

Sens dubte protagonista del partit amb la seva expulsió ja a les acaballes del partit : " Sí,  com a capità he protestat a l'àrbitre - sense faltar-li al respecte - el que era un penal tan clamorós que fins i tot els jugadors rivals ho han dit  i ja veus... millor parlar del partit !!
Crec que ha estat molt disputat a la primera part, amb l'equip ben posicionat al camp ,donant poques opcions al rival i gaudint d'alguna bona ocasió de gol.
A la segona tot ha canviat : entre el primer gol de rebot, l'error arbitral en el segon  i que l'equip s'ha descentrat ...En fi, ara el que toca és pensar en el proper! "

No hay comentarios: