domingo, 2 de diciembre de 2018

VAE PIERA 5 PB CINC ROSES 1


CINC GOLS PER AL DANI
  • El Piera s'emporta els tres punts en un partit plàcid .
  • L'equip dedica la victòria  i també els gols al porter Dani.
 





El Piera va guanyar ahir per cinc a un  jugant un bon partit. Es podrà dir que el rival va jugar tota la segona part amb només deu jugadors, però  això no ha de treure mèrit a la victòria.Només cal buscar una mica en l'historial recent del Club per trobar equips que, jugant amb deu jugadors, han tret punts d'aquest camp.Siguem justos.



El partit va començar boig perquè si al primer minut els visitants van tenir la primera ocasió per marcar en un cop de cap que va sortir fora per poc, al minut 2 era Jordi Martínez qui estava a punt d'aconseguir el primer gol, però el seu xut toca en un defensa. La Penya era qui dominava el mig del camp i qui creava les millors ocasions. Al minut 15, el porter pierenc Artur atura un xut que entrava i cinc minuts després una vaselina del davanter de la Penya surt a fora per molt poc. Els visitants tenien més possessió, però el Piera també tenia ocasions . Així, al minut 22, una bona assistència de Johnnie a Jordi Martínez acaba amb un xut d'aquest darrer que rebutja un defensa, la pilota arriba a peus de Ferran ...que no encerta davant de porteria. I va arribar el minut 22 : gran assistència de Pedro des de la defensa a Jordi Martínez qui es treu una vaselina que supera la sortida del porter i quan semblava que la pilota sortiria fora després de botar, el mateix Jordi la caça amb el cap i aconsegueix el primer gol pierenc. A partir d'aquí el partit va canviar i tot i que la Penya va tenir el gol de l'empat en un remat de cap que treu  Artur en una gran intervenció, al minut 39 una passada  de David a la banda a Ferran , aquest se'n va per cames del seu marcador i aconsegueix el dos a zero de xut ras i creuat. Era pràcticament la sentència i, també, pel fet que els visitants es van quedar amb deu  per la lesió d'un jugador i no tenir-ne cap de recanvi. Amb el dos a zero favorable al Piera va finalitzar la primera part.

La segona part va ser molt més fàcil per al Piera ja que la Penya es va haver d'obrir per buscar el gol que els fes entrar al partit i això ho aprofitaren els locals molt bé. Al minut 47 un xut de Moisés fa lluir el porter visitant i al 57 un xut de Javi Navarro, veient el porter avançat, surt fora per ben poc. era un avís del que passaria al minut 68 quan  Jordi Martínez , per velocitat, roba una pilota que el defensa passava al porter i aconsegueix el tercer gol del Piera.  Quatre minuts més tard, Johnnie llança astutament una falta ràpida a Javi Navarro qui, sol davant del porter, aconsegueix el quart. Els visitants van seguir lluitant i van marcar el gol de l'honor en transformar un penal , al minut 75, més que discutible. En aquesta darrera fase del partit el Piera va crear moltes ocasions, però sempre es topava amb el fora de joc assenyalat per l'àrbitre ! Al minut 85, una altra vegada Jordi Martínez  roba una altra pilota a la defensa i aconsegueix el cinquè amb què finalitzà un dels encontres més plàcids que ha tingut el Piera darrerament.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Andrés, Juanjo, Pedro, David, Ferran, Pau, Johnnie, Moisés, Rubén i Jordi Martínez. També : Turri, Berci, Sergio i Javi Navarro.
ÀRBITRE : Va xiular el Sr. Vera, regular. Es va equivocar molt en els fora de joc i va xiular un penal contra el Piera més que dubtós. Mostrà targeta groga als pierencs Pau i Johnnie.


No hay comentarios: