domingo, 16 de diciembre de 2018

PBB SANT FELIU 3 VAE PIERA 1


INCREÏBLE DERROTA PIERENCA
  • Els errors al darrere i la poca efectivitat al davant condemnen un Piera que va merèixer més.
  • Bon partit dels pierencs, però mal resultat, davant d'un  rival molt lluitador.






El  camp del Sant Feliu no porta sort al Piera. I encara que la temporada passada també s'hi va perdre, la derrota d'ahir cou més precisament per com es va produir . I és que, contra el que pugui semblar, el Piera va jugar bé, però si no s'aprofiten les ocasions al davant i es bada al darrere s'acaba perdent el partit. I la cara que et queda...


El partit hauria pogut ser un altre si al primer minut de joc l'àrbitre no hagués xiulat un fora de joc increïble - i incomprensible ! - a Javi Navarro quan  aquest es plantava sol davant de porteria després de rebre una passada de Johnnie. I també hauria pogut canviar si al minut 5 el col·legiat hagués donat gol en un xut de Jordi Martínez que, després de tocar al travesser, la pilota bota  dos pams dins de la porteria ... i tocant xarxa : tothom - inclosa la banqueta local - es quedà perplex davant la decisió arbitral de deixar continuar el joc!
I és que el Piera  dominava el partit, tocant la pilota i creant ocasions com la que va tenir Ferran al minut 10, però el seu xut, sol davant del porter, va sortir fluix. El partit era distret i el Piera era qui portava la iniciativa tot i que la darrera passada no acabava de sortir. Així les coses, un error en una sortida fàcil de pilota, va habilitar el davanter local per a què marqués el primer gol local.El gol, i sobretot com havia tingut lloc, deixà tocat un Piera que va veure com el porter Artur salvava el segon en una contra molt trenada  per la Penya o com al minut 35 una falta directa s'estavellava al pal. El Piera reaccionà i al minut 38 Ferran va disposar d'una gran ocasió quan, en un error defensiu local, gairebé a porta buida, no encerta a marcar. Amb empat a un va finalitzar la primera meitat.
A la segona part el Piera va sortir fort i al minut 55 una jugada per la banda  dreta de Ferran acaba amb la pilota als peus de Ramon qui xuta i bat el porter de la Penya. Era l'empat a un i un nou partit començava.Els pierencs van posar tota la carn a la graella buscant el desempat ... però ahir la pilota no volia entrar! Al minut 67 és Fran qui se'n va del seu marcador ... però el seu xut s'estavella a la xarxa lateral. Tres minuts després, en ple atac pierenc, una doble ocasió de gol de Ramon i després de Fran amb un xut final d'aquest darrer que és tret per un  defensa  de sota els pals quan ja es cantava el gol. La jugada següent, una centrada de Ferran per banda és rematada per Ramon, però la pilota surt fora. El Piera ho feia tot per marcar...menys el gol!I quan més malament ho passava la Penya, al minut 80, una passada dolenta provoca una falta ran s'àrea que es converteix en el segon gol local. El Piera s'afanyà per remuntar el partit, però dos minuts després una altra errada en la passada deixa al davanter sol davant d'Artur per a què marqués a plaer el tercer i definitiu gol amb què va acabar un encontre que no s'hauria d'haver perdut mai.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Juanjo, Joan Gallego, Turri, Javi Navarro, Johnnie, Pau, Ferran, Jordi Martínez i Fran. També : Ramon, Andrés, Joan Gallego, Fran, Rubén i Sergio.

ÀRBITRE : Xiulà el senyor  Ángel Galán, francament malament No només no va estar gens encertat en dues jugades que haurien pogut canviar el signe del partit sinó que tampoc ho va estar a l'hora de mostrar targetes. Mostrà grogues als pierencs Juanjo, Pau, Rubén i Ferran i a dos jugadors locals.

No hay comentarios: