domingo, 11 de noviembre de 2018

VAE PIERA 5 ATLÈTIC INCRESA 4


EL PIERA ES RETROBA NOVAMENT AMB LA VICTÒRIA
  • El Piera no aprofita les moltes ocasions de gol i acaba  patint.
  • Un Piera superior necessita cinc gols per doblegar un Atlètic Incresa molt efectiu al davant.
 

 
 
El Piera va necessitar cinc gols per guanyar l'Atlètic Incresa en un partit que hauria d'haver tancat ja a la primera part on va tenir nombroses ocasions clares per a marcar. També a la segona. Però sembla que al Piera li agrada patir i finalment va acabar demanant l'hora. És el Piera !
 
El Piera va començar molt fort i  ja al minut dos una assistència de jordi Martínez a  Fran, escapada d'aquest per banda dreta, se'n va del defensa i etziba un xutàs que es converteix en el primer gol pierenc. El Piera dominava i va començar a crear perill davant un Atlètic a qui costava molt arribar a l'àrea local. Al minut 6, un xut de Johnnie surt fregant el pal i cinc minuts més tard és Jordi Martínez qui té el segon, però el seu xut  surt fora quan ja es cantava el gol. Al minut 19 és Ferran qui remata d'esperó i a punt estar de marcar...però un defensa treu de sota els pals. I quan millor ho estava fent el Piera, al minut 22, en l'única arribada dels  visitants a l'àrea l'atlètic aconsegueix l'empat a un. El Piera reaccionà i Jordi Martínez va tenir el segon amb un xut que va sortir ran de pal. El mateix Jordi Martínez, al minut 35, rep una pilota d'una sacada de banda, li pren la cartera al central i a la sortida del porter aconsegueix el dos a un per al Piera.Però cinc minuts després, en la segona aproximació de l'Atlètic a l'àrea pierenca, una pilota morta  a la banda esquerra de l'àrea és aprofitada pel davanter per clavar un xutàs per tota l'escaire d'un sorprès Dani. El gol va esperonar els pierencs i al  minut 44 Ramon va tenir el tercer , però va xutar a fora una altra ocasió clara de gol pierenca. Semblava mentida, però s'arribava al descans amb empat a dos i tot per decidir!
Només començar la segona part, una centrada de Johnnie des de l'esquerra és rematada de cap per Ferran aconseguint el tercer gol. Al minut 63, una gran vaselina de Ramon va suposar el quart gol pierenc i el que semblava seria el de la tranquil·litat. Però no.. al minut 70, un xut de fora l'àrea clava la pilota a l'escaire esquerra de la porteria d'un  Dani que no hi va poder fer res. La reacció del Piera va ser ràpida i Ferran, al minut 75, a punt va estar de marcar, però el seu xut surt fora per poc. Tres minuts després és Muski qui ho prova amb una vaselina que no entra per ben poc. I el gol va arribar finalment al minut 87 : falta centrada a l'àrea per Berci i Jordi Martínez pentina la pilota a l'interior de la porteria visitant per sobre de la sortida del porter. Ja en temps de descompte ( minut 95 ) l'Atlètic Incresa marcà el quart al rematar de cap un córner molt mal defensat. Els minuts restants  - fins al 98! - els visitants ho intentaren, però el Piera no va donar cap opció i el partit finalitzà amb una més que merescuda victòria local...tot i la mica de patiment final.
 
ALINIACIÓ VAE PIERA : Dani, Andrés, Joan Gallego, Juanjo, Turri, Moisés, Johnnie, David, Ferran, Fran i jordi Martínez. També : Ramon, Sergio, Pedro, Javi Navarro, Muski , Berci i Rubén.

ABITRE : Xiulà el Sr. Jamal Kossiri, regular. Va allargar innecassàriament el partit 8 minuts . Va mostrar tergetes grogues als pierncs  Sergio i Johnnie i a diversos jugadors visitants.

No hay comentarios: