domingo, 25 de noviembre de 2018

CF STOICHKOV 4 VAE PIERA 0

MASSA GOLS PER A UN PARTIT IGUALAT
  • Un Piera sense encert cau davant d'un rival molt efectiu.
  • Un Stoichkov mortal a la contra s'imposa a un Piera valent .






El Piera  es presentava al camp del segon classificat - i actual líder del campionat - amb molt a guanyar i res a perdre. I el fet és que l'equip va competir bé, no va merèixer tants gols en contra ...i sí algun a favor. En algunes fases del partit ho va fer fins i tot molt bé, però en el futbol manen els gols i ahir, a Vallbona, el Piera va estar negat davant de porteria. I ja se sap...

El Piera va començar el partir jugant a l'atac i ja  Ferran , al minut 8, xuta amb intenció i la pilota surt ran de pal... fora. La resposta dels locals va venir a la jugada següent en un contracop que acaba amb un xut al pal i el remat posterior que treu Juanjo amb el cap de la línia de gol mateix. El partit començava bonic, amb un Piera buscant el gol,  entrant amb perill per bandes i un Stoichkov creant ocasions  a la contra. Al minut 12 una assistència de Johnnie a Jordi Martínez deixa al davanter sol davant del porter local i - incomprensiblement- el seu xut se'n va fora quan ja es cantava el gol. Va ser la primera de moltes  oportunitats perdudes pels pierencs. I el que són les coses, del possible zero a un es va passar - en dos minuts - a l'u a zero : jugada de contracop executada a la perfecció pels davanters locals  i primer gol que pujava al marcador! Els pierencs no van abaixar la guàrdia i al minut 21 Muski, sol davant del porter , a la mitja volta, a punt estar de marcar el gol de l'empat...però el seu xut  surt a fora per poc. El Piera portava la iniciativa i arribava bé, però no estava gens  afortunat de cara a porteria. Amb aquest resultat va acabar la primera part.

El Piera va començar la segona part dominant, però en una contra al minut 50 els locals marcaven el segon. Aquest gol va deixar tocat l'equip que va veure com deu minuts després , una pilota morta a l'àrea, era aprofitada pel davanter  per , tot sol,  xutar a plaer i aconseguir el tercer. El Piera reaccionà  buscant el gol que el fes entrar al partit i l'hauria pogut aconseguir, però el cop de cap de Jordi Martínez, al minut 66, és rebutjat pel pal. I per més mala fortuna, un minut després, l'Stoichkov marcava el quart en una jugada provinent ...d'una sacada de porteria!! Semblava mentida, però en vint minuts el Piera havia encaixat tres gols i pràcticament perdut el partit. Tot i això els pierencs van seguir buscant el gol, portant el pes de partit , entrant bé per banda... però les centrades  no arribaven en condicions als seus destinataris i les passades als metros finals tampoc no sortien bé. Al minut 75 Ramon va tenir a les seves bótes el gol, però el seu xut es topà amb el cos del porter i al 76 el porter local atura un u contra a Jordi Martínez. Definitivament el Piera  no estava gens ni mica de sort. Així doncs, amb un equip atacant  i un altre gestionant a la contra la renda de gols aconseguida, finalitzà un partit  on el Piera va merèixer molt més.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Andrés, Juanjo, Pedro, David, Moisés, Johnnie, Joan Gallego, Ferran, Jordi Martínez i Muski. També : Ramon, Pedro i Pau. 

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Daniel Capell, regular. Mostrà targetes grogues als pierencs Ramon i Pau .

No hay comentarios: