domingo, 4 de noviembre de 2018

CF OLESA DE BONESVALLS 2 VAE PIERA 2

UN ALTRE EMPAT...I UNA ALTRA REMUNTADA !!
  • El Piera remunta un dos a zero sense aconseguir els tres punts.
  • L'equip es retroba amb el gol...però no amb la victòria.







El Piera va aconseguir un altre empat ...i ja en porta quatre. I va ser un empat després d'una altra remuntada...contra un altre equip que no és millor. La pregunta  - fàcil de respondre - és on seria l'equip si tots els empats aconseguits haguessin estat victòries. Però en futbol, dos i dos poques vegades són quatre.

Els primers minuts del partit van ser de domini pierenc i ja al minut 10 Ferran té la primera ocasió...però el seu xut surt alt. La resposta de l'Olesa vindria uns minuts després quan Artur ha de treure amb els peus un perillós xut del davanter local. El partit era entretingut i al minut 22, falta a favor del Piera que rebutja la defensa, contracop ràpid de l'Olesa amb pilota passada al  davanter centre que marca el primer gol. El Piera reaccionà i cinc minuts després una passada de Jordi Martínez a l'interior de l'àrea habilita Moisés per marcar... però el seu xut és rebutjat pel porter quan ja es cantava el gol. El Piera tenia ocasions, però la pilota no volia entrar. Així les coses, al minut 41, una jugada d'atac pierenca és seguida per un altre contracop  ...i el dos a zero al marcador! Semblava impossible, però el Piera marxava al vestidor amb dos gols en contra marcats  de manera idèntica!!
Només començar la segona part, al minut 48, jugada ràpida de Ferran per banda dreta, xut potent que rebutja el pal i Jordi Martínez, amb la canya a punt, marca el primer gol pierenc.El Piera buscava l'empat i el va aconseguir al minut 70 : gran jugada de Jordi Martínez per banda dreta des de camp propi, sortejant tots els defensors que li surten al pas, passada dins l'àrea a Pau qui, en lloc de xutar  - i per donar emoció a la jugada - dribla el defensa i aconsegueix el gol de l'empat amb l'exterior del peu dret. Un autèntic golàs després d'una gran jugada. En els minuts restants, el Piera buscà el gol de la victòria i l'hauria pogut aconseguir amb un cop de cap de Ferran que sortí alt al minut 78. També l'Olesa buscà el gol, sobretot amb llançaments de falta a l'àrea buscant rematador, però la defensa pierenca va estar molt segura. L' ocasió més clara la va tenir l'Olesa al minut 80 amb un xut que s'estavellà al pal. L'última, però, va ser per al Piera ja en el temps de descompte quan Javi Navarro va xutar, al límit de l'àrea gran , ...però la pilota sortí alta. Finalment un empat que no deixà satisfets a cap dels dos equips.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Turri, Juanjo, Berci, David, Javi Navarro, Pau, Johnnie, Ferran, Jordi Martínez i Moisés. També : Joan Gallego i Andrés.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Víctor Moreno Martínez, excel·lent. Mostra targetes grogues als pierencs Turri i Jordi Martínez i a diversos jugadors locals. Expulsà Pau per dobla groga.

No hay comentarios: