domingo, 14 de octubre de 2018

VAE PIERA 1 CF GELIDA 1


UN EMPAT QUE HAURIA POGUT SER UNA VICTÒRIA
  • Bon futbol del Piera davant del tercer classificat a qui hauria pogut guanyar.
  • L´empat no es pot considerar injust tenint en compte el joc i les ocasions d´un i altre equip.






El Piera ha fet un bon partit davant del Gelida, un  equip molt compensat que ocupa el tercer lloc de la classificació. També va fer uns bons noranta minuts la setmana passada al camp del líder, el Poble Sec.El Piera ha jugat pràcticament contra tots els equips del capdavant de la classificació i és per això que a partir d´ara és quan realment no s´han de deixar escapar punts. Si l´equip juga com en els dos darrers partits, les victòries arribaran.
  
 El Piera va sortir molt fort i no s´havia complert ni un minut que Ferran va xutar amb intenció i la pilota va sortir llepant el pal de la porteria visitant.El mateix Ferran ho va provar tres mints més tard i es va trobar amb el porter que va aturar la pilota. La resposta del Gelida va venir al minut 7 quan un xut perillós del davanter és rebtjat per Dani amb el peu. el partit era entretingut, amb dos equips que jugaven i buscaven el gol. Al minut 19 Johnnie envia un córner directe al travesser en el que hauria pogut ser el primer gol pierenc i al minut 31 el golàs de David : pilota rebutjada fora l´àrea del Gelida i xutàs impressionant que acaba al fons de la porteria . L´alegria va durar poc al piera perquè al 35, un desajustament defensiu deixa al davanter visitant davant del porter per marcar l´empat. el gol esperonà els locals i ramon va tenir el segon, però el seu xut surt lleugerament desviat. El Gelida ho intentava per les bandes, però la defensa pierenca  no va donar cap opció i amb empat a un s´arribà al descans.
La segona part va començar amb una falta llançada pel Gelida que va sortir fregant el travesser. Els visitants ho intentaven  penjant pilotes a l àrea o amb xuts de lluny, com al minut 79 : xutàs des de fora l´àrea a l´escaire esquerra de la porteria pierenca, la banqueta del Gelida cridant el golàs... i Dani que vola per enviarla pilota a córner : impressionant el xut i encara més l´aturada !! La resposta del Piera va venir amb un xut sec i potent de Fran , al minut 82, que surt ran de pal quan ja tothom cantava gol. Van ser uns darrers minuts vibrants, amb dos equips que no es conformaven amb l´empat.Al minut 89, una jugada per banda dreta del Gelida acaba amb un xut que rebutja el pal... en una de les poques arribades clares dels davanters visitants a la segona part. I és llavors quan va arribar el minut 90 : córner contra la porteria del Piera, la pilota rebutjada per la defensa arriba als peus de Jordi Martínez qui, des de pràcticament l´àrea pròpia, fa una cavalcada impressionant per banda esquerra, superant tots els defensors al seu pas i, quan arriba a l´àrea, assisteix a Fran qui, sol davant del porter , envia la pilota a fora !!Difícil d´explicar en un davanter de la seva qualitat i solvència , però a voltes el futbol té això. Ja no hi hagué temps per a més i finalment s´aconseguí un empat... que no va deixar satisfet a un Piera que volia més .

ALINIACIÓ VAE PIERA : Dani, Turri, Joan Gallego, Berci, Andrés, Ferran, Johnnie, David, Pau, Fran i Jordi Martínez. També : Muski, Rubén, Jesús, Ramon i Pedro.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Antonio Recio, regular. Mostrà targetes grogues als pierencs David i Ferran i a un jugador visitant.

 

No hay comentarios: