domingo, 28 de octubre de 2018

VAE PIERA 0 UE VILADECANS 3

MASSA CÀSTIG PER A UN PIERA SENSE PÓLVORA
  •  El Piera, negat davant del gol, perd davant un rival molt efectiu.
  •  Els pierencs encadenen la sisena jornada consecutiva sense guanyar .







Hi ha tanta diferència entre un equip i un altre com per a aquest resultat tan contundent?Un cop acabat el partit, els jugadors visitants no s'ho acabaven de creure. Al Piera ahir, tot i no fer un bon partit, no li va sortir res i el Viladecans, un equip ordenat i molt efectiu es va emportar els tres punts ... i no pas injustament.

La primera part va ser molt i molt igualada, amb poques ocasions per ambdós equips. El primer xut a porteria el va fer Pau al minut 12, però la pilota sortí fora. Un minut després gran jugada de Fran per l'esquerra que acaba amb un xut que un defensor treu de sota els pals! La resposta dels visitants va ser un xut potent que Dani atura molt bé. La millor ocasió, però ,la va tenir Jordi Martínez al minut 25 quan no encerta a rematar amb el cap una pilota penjada per Ferran al segon pal. El mateix jugador pierenc va protagonitzar una galopada per l'esquerra, superant el seu marcador...però el xut final  davant del porter va sortir desviat.I com ja és un tòpic en el futbol...qui perdona ho acaba pagant : al minut 42 una jugada trenada per banda esquerra  acaba amb el primer gol  del Viladecans. Tot i el gerro d'aigua freda que va suposar el gol el Piera ho intentà els darrers minuts de la primera part. així,  al minut 44,  David hauria pogut empatar, però el seu xut de falta el desvià el pal. I amb un poc just zero a un s'arribà al descans.

La segona part començà com la primera, però al minut 55 els visitants marcaven el segon gol després d'un fora de joc claríssim que només l'àrbitre no va veure. Aquest gol,  va deixar tocat un Piera que veia com, quatre minuts més tard, una falta llançada  ràpidament sorprèn tothom i el davanter marca a plaer el  tercer gol.Quedava molt i el Piera intentà reduir distàncies i va disposar de bones ocasions per fer-ho...però ahir la pilota no volia entrar i quan la pilota no vol entrar... Ramon va estar a punt de marcar al minut 68 quan el porter va aturar el seu xut a la línia de gol  mateix. Minuts més tard és Ferran qui la té...i  xuta alt quan ho tenia tot per marcar. Els pierencs van penjar bones pilotes a l'àrea, però cap no va trobar  rematador. Als darrers minuts, amb el Piera llançat a l'atac ,va ser quan el Viladecans va disposar de dues ocasions clares , però Dani es va encarregar de deixar-les en no res amb dues aturades de mèrit.
Finalment  derrota, excessiva,  d'un Piera que va perdre el seu primer partit al municipal.

ALINIACIÓ : Dani, Turri, Pedro, David, Andrés, Moisés, Pau, Rubén, Ferran, Fran i Jordi Martínez.També :_ Sergio, Berci, Juanra, Ramon i Juanjo.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. López Indiano, malament... com gairebé sempre que xiula al Piera Va donar el segon gol del Viladecans en el que va ser un fora de joc claríssim. Mostrà una targeta groga a un jugador visitant.

No hay comentarios: