domingo, 21 de octubre de 2018

CF CORBERA 2 VAE PIERA 2

UN PIERA GRIS NO PASSA DE L'EMPAT ...TOT I LA REMUNTADA
  • Una primera part per oblidar obliga a la remuntada a la segona.
  • L'àrbitre, amb tres penals a favor no assenyalats, condiciona el resultat final.

La part més  trista del Piera es va veure aquest dissabte quan  els pierencs no van passar de l'empat al camp del Corbera. I el més greu no és l'empat, sinó el joc desenvolupat a la primera part ...que va obligar l'equip a  haver de remuntar cuita corrents a la segona.Maleït míster Hyde !!

El Piera va començar el partit adormit i no s'havien complert ni cinc minuts que una badada al darrera propicià el primer gol del Corbera. El Piera  no va saber reaccionar i tota la primera part va ser un cúmul de despropòsits, sense lligar cap jugada, sense intensitat, davant un Corbera que va dominar l'encontre, però sense crear jugades d'autèntic perill. Tot i el mal joc, i en l'única jugada una mica perillosa dels pierencs, al  minut 15, una centrada a l'àrea de Ferran és interceptada per un jugador local amb la mà : l'àrbitre no en va voler saber res! Els minuts anaven passant sense pena ni glòria fins que va arribar el minut 43 quan un xut de lluny d'aquells que s'enverinen a mesura que cau la pilota es converteix en el segon gol del Corbera . Amb 2 a 0 van acabar els primers quaranta-cinc minuts.
La segona part va ser diferent. Després de la xerrada del tècnic Javi Pérez al descans, l'equip va sortir diferent i el partit va canviar completament. El Piera va   buscar l' àrea rival  i  començà a crear ocasions. La més clara va ser un cop de cap  al travesser de Jordi Martínez després que l'àrbitre - una altra vegada ! - ignorés unes mans claríssimes dins l'àrea del Corbera.
Al minut 70, passada de Ferran a Jordi Martínez a la banda, aquest assisteix a Johnnie que és derribat ran d'àrea. La falta la llança magistralment  el mateix jugador i suposà el primer gol pierenc. Aquest gol esperonà el Piera que dos minuts més tard marcava el gol de l'empat : Johnnie llança un córner mil·limetrat al punt de penal per a què Ferran entri de cap aconseguint batre el porter local. Era l'empat a dos d'un Piera que s'ho creia davant d'un Corbera superat. Al minut 80, pilota llarga a Moisés que arriba abans que el porter i aquest el fa caure clarament en la seva sortida. L'àrbitre tampoc no va xiular res aquest cop : era el tercer penal no assenyalat! Va ser la darrera gran ocasió del Piera per guanyar el partit. Finalment repartiment de punts força just tot i que els tres penals....

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Joan Gallego, Pedro, Turri, Pau , Johnnie, Rubén, Ferran, Fran i Jordi Martínez. També : Javi Navarro, Jesús, Andrés, Moisés.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Marcos  Rodríguez, malament. Mostrà targetes grogues als pierencs  Jordi Martínez, Johnnie i Pau.