domingo, 26 de agosto de 2018

EL SANT ESTEVE S'EMPORTA EL "VILA DE PIERA "

El CF Sant Esteve es va endur merescudament el trofeu Vila de Piera de veterans que es va jugar ahir dissabte al camp Municipal de Piera en la modalitat de 3 x 45.

 En el partit que iniciava el trofeu,  els sesrovirencs van derrotar el Poble Sec amb un clar 3 a 0.
Seguidament va ser el torn per al Piera qui, amb un equip molt just d'efectius, va perdre per 2 a 0 davant d'un millor Poble Sec.
En el darrer partit els pierencs  - tot i tenir clares ocasions per marcar - no van poder fer res davant  la superioritat del Sant Esteve i van perdre per 4 a 0.

 
Centrant-nos més en el Piera, poques conclusions es poden treure  ( a no ser que sigui que cal replantejar-se aquests partits en període de vacances )  d'un partit on el Piera es va presentar en quadre, amb només tretze jugadors (  dos porters )  i alguns jugadors que feia molt temps que no trepitjaven un camp de futbol en competició oficial.

 Aliniació VAE Piera : Dani ( Artur ) , Andrés, Turri, Juanjo, Juanra, Vicente, Joan Gallego, David, Ferran, Muski i Moisés. També Jordi Blanco.

Àrbitre : Va xiular el col·legiat Sr. Javier López Indiano, molt desafortunat, en la seva línia quan dirigeix partits al Piera.

La setmana vinent comença ja el Campionat amb un partit al municipal de Piera contra el CD Arrabal Calaf, de Gramenet, un equip que va ascendir la temporada passada.




No hay comentarios: