domingo, 3 de junio de 2018

VAE PIERA 3 EL PRAT DE LLOBREGAT 0

SUSPÈS EL DARRER PARTIT DE LLIGA

  • El Prat va comunicar el divendres que no disposava de prou jugadors per afrontar el partit.
  • Segons normativa, el Piera és el guanyador del partit per tres a zero.




La celebració del final de temporada d'ahir dissabte és un clar exemple del bon ambient , companyonia i bon rotlle que hi ha hagut entre els jugadors al llarg de tota la temporada  i que és - sens dubte - una de les claus de l'èxit assolit : el quart lloc en la primera temporada a  la primera divisió superant el sostre dels cinquanta punts. Força Piera !!

El Prat de Llobregat va comunicar , aquest divendres, que no podia presentar-se a jugar el darrer partit de Lliga al municipal de Piera degut que - per diversos motius - no podia reunir el nombre mínim de jugadors per a disputar l'encontre.
El fet va suposar un contratemps per al Piera ja que, deixant de banda el resultat del partit, el Club tenia previst celebrar tant el final d'una excel·lent temporada com  un reconeixement a dos jugadors que la temporada vinent deixen l'equip ( l'Òscar i el Franki ) i que aquest era el seu darrer partit oficial amb la samarreta del Piera.
El partit  no es va jugar, però el berenar previst sí i va comptar  amb la presència de gairebé tota la plantilla , mullers i criatures. El moment més emotiu va ser quan els jugadors van fer el passadís als companys que deixen l'equip la temporada vinent i es va fer entrega d'una placa en record de les temporades viscudes als Veterans de Piera.La festa es va allargar fins a negra nit.

No hay comentarios: