lunes, 21 de mayo de 2018

VAE PIERA 0 FC GELIDA 2

EL GELIDA  S'APROFITA D'UN PIERA INOFENSIU
  • Un Piera sense pólvora cau davant d'un Gelida molt pràctic.
  • Una bona segona part no va ser suficient i el Gelida s'emporta tres punts sense fer massa cosa.

Un cop assolit l'objectiu de la temporada que era mantenir la categoria ... i superar els cinquanta punts,  el nou repte fixat era quedar entre els cinc primers classificats. La derrota davant del Gelida - no cal dir-ho ! - és un pas enrere important . Amb tot, queden dos partits, sis punts en joc, i  encara és possible la fita.

El  partit hauria pogut canviar si l'àrbitre hagués assenyalat un clar penal sobre Estra al minut 3 de partit : penal clamorós que, com va dir l'entrenador rival, només ell no va veure! I del possible 1 a 0, dos minuts després , es passava al 0 a 1 amb un gol d'un  xut potent de fora l'àrea que sorprèn el porter pierenc. En ple desconcert local pel gol, el Gelida envià una pilota al travesser només un minut després. El Piera va respondre amb un xut de Fran, al minut 11, que va sortir lleugerament alt. A partir d'aquí el partit va entrar en una fase on ni un ni altre equip van crear perill, amb un Gelida molt ordenat al darrere , sense  donar cap opció a un Piera a qui costava Déu i ajut lligar una jugada atacant que li permetés arribar a l'àrea rival. El més interessant fins  a la mitja part va ser una gran aturada d'Alfredo  després d'una bona jugada del Gelida per banda dreta.
A la segona part el joc del Piera va millorar i al minut 46 un centre xut amb molta intenció de Moisés és aturat amb dificultats pel porter visitant. Un minut després Javi Navarro va tenir l'empat, però el seu xut el va aturar el porter quan ja es cantava el gol. El Piera ho estava fent bé, dominant, però sense encertar en la passada final. Al minut 69, un penal tan clar com innecessari va fer pujar el segon gol al marcador. Tot i que aquest gol va ser com un gerro d'aigua freda,  els locals es bolcaren buscant reduir distàncies. I amb això, com sempre passa, les jugades de contracop del Gelida sovintejaren ...cosa que va fer que Alfredo hagués d'intervenir en dues ocasions per evitar el gol.
Al minut 85, Ramon va disposar d'una clara ocasió per reduir distàncies , però no va estar encertat i el partit acabà finalment amb la victòria del Gelida i tres punts més perduts a casa.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, David, Juanjo, Joan Gallego,  Turri, Estra, Pau, Sergio, Òscar, Fran i Moisés. També : Muski, Ramon, Javi Navarro, Franki i Andrés.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Jesús Sayago, que s'equivocà al no xiular un clar penal sobre Estra al minut 3 de partit. Mostrà targetes grogues a tres jugadors del Gelida.