domingo, 27 de mayo de 2018

FC CASABLANCA 2 VAE PIERA 4


      EL PIERA S'EMPORTA TRES PUNTS EN UNA BONA SEGONA PART 
  • Fran, amb un hat trick, protagonista del partit.
  • El Piera, just d'efectius, guanya un Casablanca que no ho posà fàcil. 






 Amb la victòria d'ahir, el Piera s'assegura el sisè lloc de la classificació i pot optar per al cinquè a la darrera jornada de dissabte vinent. És per això que l'equip va sortir a guanyar al municipal de Casablanca davant d'un equip que s'hi jugava pràcticament la permanència. No hi ha més. L'equip sempre surt a guanyar, a vegades amb més encert i d'altres amb menys. No pot ser de cap altra manera.

El  partit  es va posar de cara als pierencs ben aviat amb el que ha estat el gol més ràpid marcat mai per l'equip : només treure de centre, jugada atacant amb passada boníssima de Ramon a Fran i xut d'aquest que aconsegueix el primer gol . El Casablanca reaccionà i al minut 10 va estavellar una pilota al pal en el que hauria pogut ser l'empat. Un empat que va venir dos minuts després i va tornar a deixar el partit com si comencés de nou.Els locals ho intentaven amb pilotes llargues buscant l'esquena de la defensa i el Piera amb ràpids contracops. Al minut 16, Ramon es planta sol davant del porter, però aquest li endevina la intenció i aconsegueix desvià la pilota amb el peu .El partit era intens, entre dos equips que volien la victòria .Al minut 20, el Casablanca  va enviar una altra pilota al pal... tot i que el davanter estava en clamorós fora de joc que l'àrbitre no va assenyalar. A la jugada següent, gran assistència de Pau  a Fran i aquest, sense que boti la pilota, engalta un xut que suposa l'u a dos . Els locals intentaren escurçar distàncies, però la defensa pierenca va estar molt bé i no va donar cap opció als davanters locals. Amb aquest resultat finalitzà la primera meitat.   
 
Només començar   els segons quaranta-cinc minuts Ramon va poder marcar el tercer, però el seu xut va sortir fluix i el porter va poder aturar la pilota. I del possible u a tres es passà a l'empat a dos : bona jugada per banda dreta del Casablanca  amb remat final del davanter al fons de la porteria. Amb l'empat el Piera reaccionà i en  quinze minuts va tenir fins a sis ocasions per marcar . Així, al minut 63 és Moi qui ho intenta, però el seu xut surt una  mica massa alt.Quatre minuts més tard és Ferran qui, tot sol davant del porter, xuta ran de pal. Al minut 75 triple ocasió del Piera : en un u contra u Moi xuta al cos del porter i el rebot va al pal  ... la pilota rebotada va a parar a  Fran que xuta fora quan tothom ja cantava el gol! El mateix Fran va poder marcar al 76, però el seu xut torna a sortir fora. Com a fora va anar una vaselina del propi jugador pierenc al minut 78 . Semblava mentida que no entrés cap pilota  !!El Casablanca també intentà el gol del desempat i la millor ocasió va ser al minut 70 en un u contra u del davanter amb  Artur    que aquest darrer aconsegueix deixar en no res. finalment, al minut 80, centrada perfecte d'Estra des de la banda esquerra i remat de Fran al fons de la porteria . Era el dos a tres i encara que els locals es bolcaren a la porteria pierenca no aconseguiren crear massa perill. Al minut 88, un contracop iniciat per Pau amb passada a Ramon acaba amb una  centrada d'aquest que un defensa introdueix al fons de la porteria . Era el quart gol que tancava l'encontre.L'àrbitre no va descomptar pràcticament res i el Piera s'emportà, merescudament, els tres punts en un partit complicat. 

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Òscar, Juanjo, Andrés, Roger, Estra, Pau, David, Moisés, Ramon i Fran. També Ferran, Turri ( lesionat ), Pedro ( lesionat ).

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Ángel Galán, molt correcte. Mostrà targetes grogues als pierencs Pau i Roger i a jugadors i entrenador del Casablanca.        

No hay comentarios: