lunes, 14 de mayo de 2018

CF CORBERA 2 VAE PIERA 3

VICTÒRIA DE RÈCORD!!
  • Un gol de Jordi Martínez al minut 91 dona els tres punts a un  Piera que guanyava 0 a 2 al minut 85!!.
  • El Piera aconsegueix  superar els 50 punts, xifra mai no aconseguida  al llarg dels 25 anys d'història.

Aquesta temporada hem viscut  autèntiques rareses futbolístiques  amb molts partits guanyats - o empatats - als darrers minuts . Però marcar en temps de descompte el gol de la victòria...això encara no havia passat mai !! I molt menys quan al minut vuitanta-cinc es guanya per zero a dos. Què pot passar encara en els tres partits que resten fins a acabar la temporada?

El Piera va fer una molt bona primera mitja hora, tocant la pilota, amb l'equip ben posicionat al terreny de joc, amb les línies juntes, dominant el seu rival. Al minut 15, Moi roba una pilota i assisteix Fran per a què aquest marqui el primer gol pierenc. El Corbera ho intentava amb pilotes penjades a l'àrea, però sense crear perill perquè la defensa pierenca , molt segura, no va donar cap opció. El Piera va tenir alguna ocasió per a marcar el segon, però unes vegades la manca d'encert i altres l'actuació del porter local van fer que s'arribés a la mitja part amb el mínim avantatge .

A la segona part la cosa va canviar. El Piera sortí adormit i de  mica en mica va anar cedint el control del partit , perdia moltes pilotes i feia faltes ran d'àrea que portaven molts problemes . El Corbera , amb més força que joc, començà a crear perill  fins al punt que el porter pierenc Artur va haver d'aturar dues pilotes compromeses.Tot i això, el Piera disposà d'alguna bona ocasió per tancar el partit, però els davanters no van estar massa encertats. I quan més atacava el Corbera, pilota robada al mig camp per Ferran, assistència a Jordi Martínez que aconsegueix el zero a dos... al minut 85. Tot semblava dat i beneït, però dos minuts després (minut 87 )  en una jugada aïllada - amb badada defensiva inclosa - els locals aconsegueixen l'u a dos. Només treure de mig camp, pèrdua de pilota i jugada ràpida amb centrada a l'àrea pierenca, embolic de jugadors ...i el Corbera que marca el gol de l'empat. Un gol molt protestat pels jugadors pierencs que reclamaven un claríssim fora de joc. Era el minut 88 i tothom ja donava l'empat com a definitiu, però no.... En el temps de descompte, al minut 91, Ferran recupera una pilota, corre la banda i centra per a què Jordi Martínez - desfent-se del seu marcador - marqui de cap el tercer davant de l'èxtasi col·lectiu pierenc. I un minut després  encara Fran va tenir el quart, però la pilota no va voler entrar.
Finalment tres punts més al sac en un partit on es va demostrar que a  vegades el futbol és just ... amb gol de la victòria al minut 91 inclòs.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Juanjo ,Joan Gallego, Turri, Ferran, Sergio, Pau, Estra, Moisés i Fran. També : Roger, Franki, Jordi Martínez, Òscar i Andrés.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Sergio Acedo, bé. Mostrà targetes grogues als pierencs David, Andrés , Pau i Moisés... i a un jugador del Corbera.