sábado, 28 de abril de 2018

CF HOSTALETS 6 VAE PIERA 2

L'ARBITRE CONDICIONA UN DERBI MOLT IGUALAT TOT I EL RESULTAT
  • El col·legiat s'erigeix en el protagonista d'un derbi intens.
  •  El Piera perdona massa, encaixa tres gols en els darrers deu minuts i surt golejat immerescudament .

El Piera no només va perdre sinó que va sortir golejat  sense merèixer-ho d'un derbi molt igualat després de fer un bon partit...on va sobrar els darrers deu minuts. L'àrbitre ho va fer malament,   això no ho neguen ni els jugadors de l'Hostalets, ni el públic assistent,  però  rebre tres gols en menys de deu minuts...

El Piera va començar molt concentrat i ben posicionat davant el tercer classificat del Campionat. Amb tot va ser l'Hostalets qui va tenir la primera ocasió de gol a l'estavellar una pilota al travesser. La resposta del Piera va ser, al minut 6, una centrada de Ferran per banda dreta que remata Jordi Martínez al lateral de la xarxa. Al minut 18, en una jugada per banda dreta - protestada pels pierencs per un possible fora de joc - els locals s'avançaven al marcador. L'alegria va durar poc als Hostalets perquè al minut 20, una bona combinació de Ferran amb Jordi Martínez per l'esquerra acaba amb una assistència d'aquest a Fran qui bat el porter  aconseguint l'empat a un. A partir d'aquí, partit amb domini altern, amb molt joc al mig camp, sense cap ocasió clara per a cap dels dos equips. Els locals ho intentaven amb xuts de lluny ja que la defensa pierenca no donava pràcticament cap opció. Amb empat a un i tot obert finalitzà la primera part.

La segona part comença amb una claríssima ocasió de Ramon qui, a porta buida envia la pilota a fora  quan tothom ja cantava el gol. La resposta dels locals va ser una falta ( inexistent ) que va tocar al travesser. Al minut 60, Ramon va tornar a perdonar el gol  i, el que és el futbol, del possible u a dos va arribar el segon gol de l'Hostalets en una de les poques arribades a l'àrea pierenca fins aleshores. Era el minut 69 i al 71, l'àrbitre xiula un penal increïble a favor dels locals que va suposar el tres a un. El Piera no defallí i al minut 75 és Jordi Martínez qui marca després d'una bonica jugada per banda esquerra.El Piera buscava l'empat davant d'un Hostalets superat. I el gol hauria pogut arribar al minut 84 quan Jordi Martínez no encerta un u contra u amb el porter en la que va ser la jugada clau del partit perquè en la següent els locals van marcar el quart gol que deixava el partit sentenciat. En els cinc minuts que quedaven, amb un Piera desconcentrat, l'hostalets va marcar dos gols més deixant el resultat final amb un 6 a 2 completament injust vist el joc d'un i altre... i l'actuació arbitral.
ALINIACIÓ VAE PIERA  : Artur, David, Juanjo Andrés, Javi Navarro, Òscar, Sergio, Joan Gallego, Ferran, Jordi Martínez i Fran. També : Muski, Ica, Jesús, Turri, Franki, Moisés i Ramon.

ÀRBITRE : Xiulà el col·legiat Sr. Antonio Recio Jiménez, lamentable. Mostrà targetes grogues als pierencs  Sergio, Javi Navarro, Turri, Juanjo i al delegat de camp Javi Pérez. Només una a l'equip de casa.