VAE PIERA 2 UE LA PALMA 1

EL PIERA TAMBÉ SAP GUANYAR SENSE JUGAR BÉ

• Un gol de Jordi Martínez al minut 80 dona tres punts a un Piera desconegut.
  • Mal partit dels pierencs davant d'un rival que va fer dos pals!

Els partits contra La Palma sempre són molt igualats independentment de quin sigui el lloc que els dos equips ocupen a la classificació. I ahir en vam tenir la prova : el Piera a la zona alta de la taula i La Palma a la baixa... i només pels pèls - i pels pals !- els anoiencs van aconseguir els tres punts. És un d'aquells partits que a tots els jugadors del Piera agrada de jugar. Vaja, com si es tractés d'un clàssic!!

Potser el partit hauria canviat si Fran, al minut 13 ,   en una bona jugada personal que el portà davant el porter visitant, hagués encertat... però el porter li va veure la intenció i va poder rebutjar in extremis la pilota amb els peus. A partir d'aquí , el Piera res de res : sense idees, mancat d'intensitat, amb nul·la connexió entre el mig camp i la davantera... davant d'un rival que només creava perill a pilota aturada. Així, al minut 15, Andrés ha de treure  una pilota de la línia de gol després d'un remat de cap de córner.Al minut 27, després d'un llançament de falta , la pilota s'estavella al pal de la porteria d'Artur. Tres minuts després, en una altra acció a pilota aturada, La Palma envia la segona pilota al pal!! El Piera reaccionà tímidament i Jesús , al minut 36, va tenir una clara ocasió en un xut ras que surt ran de pal. Amb empat a zero i la sensació que el millor era el resultat, s'arribà al descans.

Només començar la segona part, el Piera s'avançà al marcador amb un xut ras i sec de Jesús que entrà fregant el pal. El gol esperonà el Piera  i Ramon va tenir el segon, però el seu xut sortí llepant el pal. El Piera no millorava el seu joc i La Palma , just d'efectius, seguia buscant les pessigolles al Piera en faltes i faltetes amb què l'àrbitre anava castigant als locals... i posant-los cada vegada més nerviosos. Al minut 70, La Palma empatà aprofitant un llançament de banda. El Piera ho provava de totes maneres, pel centre, per les bandes,...  però els davanters locals sempre optaven per la pitjor opció en atac tot i disposar de bones ocasions. Al minut 80, però, assistència de luxe de Fran a l'espai per a Jordi Martínez  qui es planta sol davant del porter i el bat d'un xut ras:  era el 2 a 1. En els minuts restants, el Piera hauria pogut marcar el tercer quan Ferran, al minut 87 ,xutà massa alt quan tenia tota la porteria per a ell. Els darrers minuts - i els de descompte - van ser emocionants ja que La Palma va disposar - senpre a pilota aturada - d'ocasions per empatar, però tampoc els llançadors de faltes visitants van tenir ahir el seu dia. Finalment , després del xiulet de l'àrbitre, tothom tenia clar que els mals partits també valen tres punts !!

ALINIACIÓ  VAE PIERA : Artur, Roger, Andrés, David, Òscar, Estra, Franki, Sergio, Jesús, Jordi, Martínez i Fran. També : Muski, Ramon, Ferran, Pau i Joan Gallego.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. José Luis Maurolagoitia, millorable. Va posar dels nervis als jugadors pierencs amb les contínues faltes xiulades en contra. Mostrà targetes grogues als pierencs Pau i Ramon i a un jugador visitant.