sábado, 3 de septiembre de 2016

VAE PIERA 1 UE LA PALMA 1

EL PIERA NO PASSA DE L'EMPAT EN EL SEU DEBUT A SEGONA DIVISIÓ
  •  Resultat just en un partit amb molt poques ocasions.
  • Molta calor i poc futbol on les defenses es van imposar a les davanteres.
 
 
L'estrena de l'equip a la segona divisió  va deixar un regust agredolç. Hi havia moltes ganes de començar amb una victòria davant d'un equip a qui s'havia guanyat bé la temporada passada... però no va poder ser. I , vist com va anar l'encontre , no es pot dir que el resultat hagi estat injust ja que ni un equip ni l'altre van fer mèrits per obtenir la victòria. Algú va dir , ja abans del partit, que aquest any tocarà patir. Potser sí, però no comencem a cremar les naus al primer partit . Si us plau.


Amb el termòmetre passant dels 35 graus va començar un partit que no passarà pas a la història. Al minut 10 Ferran va poder marcar, però el seu xut va sortir fregant el pal de la porteria visitant. Va ser una de les poques ocasions que va tenir el Piera a la primera part , immers en un joc pobre, sense intensitat, amb les línies massa separades, sense idees  i incapaç de crear  cap ocasió de gol. La Palma, ben situats els seus jugadors al camp, van aprofitar un fora de joc mal fet per marcar el zero a un al minut 20 de partit. A partir d'aquí res de res en atac, ni d'un equip ni de l'altre. Joc avorrit, imprecís, deixant passar els minuts per arribar al descans. Només un cop de cap de Juanra, al minut 25, que atura bé el porter visitant , va treure de la somnolència als dos equips.
 
A la segona meitat, el joc del Piera va millorar, però sense generar massa perill. Al minut 46 Turri va poder marcar el gol de l'empat, però el seu bon xut sortí lleugerament desviat. Deu minuts després Moisés, molt llest, aprofita un rebuig dins l'àrea per marcar el gol de l'empat. Quedava molt partit, però semblava que ni un ni l'altre equip tenien prou forces. La Palma es tancà bé al darrere i  intentà sorprendre al contracop i en llançaments de falta la defensa pierenca ...però sense cap efectivitat El Piera lluità per aconseguir el segon gol, però sense gens d'encert : un remat de cap a fora de Ferran al minut 72, a la sortida d'un córner llançat per Vicente, va ser l'única ocasió (?¿) que va tenir el Piera fins al final del partit.
Veient que no hi havia res a fer, l'àrbitre va optar per xiular la fi del partit... sense descomptar ni un minut!
 
ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Juanra, Juanjo, Òscar , Javi Navarro, Jesús, Johny, Ferran, moisés i Fran. També :  Andrés, Turri, Roger, Pedro, Berci i Vicente.
 
ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Mauro Lagoitia, bé, sense problemes. Amonestà el pierenc David.

No hay comentarios: