SOPAR FINAL DE TEMPORADA
VAE PIERA 2015-16

El sopar de final de temporada es farà a l'Hotel Barcelona Golf **** de Sant Esteve de Sesrovires, demà dissabte 18 de juny , a partir de les 9 de la nit.
El menú consta de :
Aperitiu al jardí :
Olives de Kalamata i arbequines a l'orenga- Trilogia d'ibèrics de la Devesa Extremenya- Pa de Coca artesà amb tomàquet- "Montadito" d'escalivada i anxoves de l'Escala- Calamarcets a l'andalusa- Broqueta Capresse a l'oli d'alfàbrega- Broqueta de vedella i "pimientos del Padrón" -Llagostins cruixents amb romesco - Sorbet de meló amb menta.
Sopar al menjador :
Entrant :
Amanida de formatge de cabra i nous amb vinagreta de fruits vermells.
Plat principal :
Espatlleta de xai rostida amb el seu suc a l'estil d'Aranda
o
Bacallà a la catalana amb tomàquet, panses i pinyons
Postres:
Pastís de celebració a les tres xocolates
Aigua, vi, cafès i copa de cava.
Al sopar , hi assistirà la regidora d'esports, Sra. Maite Guzmán i el President de l' AE Piera Sr. Alfredo Eirín. També comptarem amb la presència de l'alcalde de Piera, Sr. Jordi Madrid, a l'hora de les postres.
I després de l'entrega de trofeus ...: ball fins ben entrada la nit amb barra lliure ( una copa per adult ) per a tothom per celebrar l'ascens a 2ª Divisió !!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario