viernes, 17 de junio de 2016

SOPAR FINAL TEMPORADA

SOPAR FINAL DE    TEMPORADA
VAE PIERA 2015-16


El sopar de final de temporada es farà  a l'Hotel Barcelona Golf **** de Sant Esteve de Sesrovires, demà dissabte 18 de juny ,  a partir de les 9 de la nit.




El menú consta de :

Aperitiu al jardí :

Olives de Kalamata i arbequines a l'orenga- Trilogia d'ibèrics de la Devesa Extremenya- Pa de Coca artesà amb tomàquet- "Montadito" d'escalivada i anxoves de l'Escala- Calamarcets a l'andalusa- Broqueta Capresse a l'oli d'alfàbrega- Broqueta de vedella i "pimientos del Padrón" -Llagostins cruixents amb romesco - Sorbet de meló amb menta.

Sopar al menjador :


Entrant :

Amanida de formatge de cabra i nous amb vinagreta de fruits vermells.

Plat principal :

Espatlleta de xai rostida amb el seu suc a l'estil d'Aranda
                                       o
Bacallà a la catalana amb tomàquet, panses i pinyons

Postres:

Pastís  de celebració a les tres xocolates

Aigua, vi, cafès i copa de cava.


Al sopar , hi assistirà  la regidora d'esports, Sra. Maite Guzmán i el President de l'    AE Piera Sr. Alfredo Eirín. També comptarem amb la presència de l'alcalde de Piera, Sr. Jordi Madrid, a l'hora de les postres.


I després de l'entrega de trofeus ...: ball fins ben entrada la nit amb barra lliure ( una copa per adult )  per a tothom per celebrar l'ascens a 2ª Divisió !!!

No hay comentarios: