sábado, 3 de octubre de 2015

CF TORRELLES 7 VAE PIERA 1



CORRECTIU MASSA SEVER

  • Derrota pierenca davant d'un molt bon equip... amb la sort de cara.
  • Massa gols per un Piera que va fer 4 pals i clares ocasions de gol.



Poca cosa es pot dir quan es perd per set gols a un. De poc serveix dir que el Torrelles té un molt bon equip. Ni que s'han fet quatre pals. Ni  que els defenses contraris han tret dues pilotes de la mateixa línia de gol. Ni que en aquest camp la temporada passada el Piera no va xutar ni un cop a porteria.No, tot això és voler llepar-se les ferides.Com ha dit molt bé el jugador pierenc David a l'acabar el partit :  alguna cosa has fet malament quan et marquen set gols  .



A diferència de la temporada passada, el Piera va sortir a jugar de tu a tu al Torrelles. I el partit semblava que començava bé per als visitants quan al minut 3 una bona jugada de Jordi acaba amb un xut que  un defensa treu de sota els pals quan ja es cantava el gol.  Deu minuts després el Torrelles marcava l'1 a 0 en el primer xut  a porteria : del possible 0' a 1 s'havia passat a l'1 a 0 ! Al minut 22, en una jugada per banda esquerra, els locals aconseguien el segon gol. El Piera reaccionà i al minut 26 un cop de cap de Juanjo és rebutjat - una altra vegada! - per un defensa a la mateixa línia de gol. La mala sort del Piera seguí quan al minut 29 Jesús estavella una pilota al travesser i el remat posterior de Frank torna a ser rebutjat pel pal. En la jugada següent, un cotraatac per banda esquerra acaba amb el tercer gol local , molt protestat pels pierencs per possible fora de joc del jugador que remata. El Piera ho veia i no s'ho creia! I encara més increïble va ser quan al minut 32 Jordi , en una bonica jugada personal, xuta i el porter torrellenc es llueix rebutjant la pilota. I de l'1 a 3 es va passar el quatre a zero un minut després : còrner llançat a segon pal i el davanter centre, tot sol, marca a plaer. Amb 4 a 0 va acabar una primera part molt entretinguda.

Els segons quaranta cinc minuts van seguir la mateixa tònica que els primers. Al minut 49, una jugada embolicada a l'àrea del Piera on ningú no encerta a rebutjar o a xutar la pilota acaba amb un rebot que es converteix en el cinquè gol gairebé sense voler. El Piera , desconcertat, intentà buscar el gol i al minut 65 va poder marcar, però primer els defenses , després el porter i finalment el pal van impedir el gol. El partit era un anar i venir constant d'una àrea a una altra ... però qui marcava era el Torrelles ! Al minut 70  arribava  el sisè en una jugada de contraatac molt ben portada. La resposta del Piera va ser un xut de Ferran ... al travesser!!  No hi havia manera de marcar i el Torrelles marcava en cada ocasió que tenia : al minut 76, una jugada per la banda dreta de l'atac  va acabar amb el setè gol dels locals. El gol de l'honor pierenc el va marcar - finalment! - Ferran al minut 80 després d'una bona jugada per la banda dreta.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Juanjo Berci, Andrés, Ferran, Joan, Johny, Estra, Muski i Jordi. També : Arturo, Òscar, Fran, Jesús, Frank, Ica, Bérnad.

ÀRBITRE : Regular, l'actuació arbitral.

1 comentario:

Anónimo dijo...

!Ánimo equipo ! Hay que seguir adelante . Somos una buena plantilla y mejores personas. Cuando nos entre todo seremos imparables.Lo importante es no desmoronarse . !!!Que no estamos tan mal, coño!!!!