El menú consta de :
Aperitiu al jardí :
Olives de Kalamata i arbequines a l'orenga- Trilogia d'ibèrics de la Devesa Extremenya- Pa de Coca artesà amb tomàquet- "Montadito" d'escalivada i anxoves de l'Escala- Calamarcets a l'andalusa- Broqueta Capresse a l'oli d'alfàbrega- Broqueta de vedella i "pimientos del Padrón" -Llagostins cruixents amb romesco - Sorbet de gaspatxo de cireres.
Sopar al saló Empordà :
Entrant :
Amanida de formatge de cabra i nous amb vinagreta de fruits vermells.
Plat principal :
Espatlleta de xai rostida amb el seu suc a l'estil d'Aranda
o
Bacallà a la catalana amb tomàquet, panses i pinyons.
Espatlleta de xai rostida amb el seu suc a l'estil d'Aranda
o
Bacallà a la catalana amb tomàquet, panses i pinyons.
Postres:
Fondant de xocolata amb gelat de gerds
Fondant de xocolata amb gelat de gerds
Aigua, vi, cafès i copa de cava.
Hi ha un menú infantil a base de : Pasta amb formatge i tamàquet + Mini hamburguesa de vedella, Nuggets i patates + Gelat i refrescos.
Tingueu en compte que : El preu per persona és de 20 € i 5 € el menú infantil.
- El darrer dia per a fer les inscripcions i escollir el plat principal serà el 10 de juny i ho podeu fer amb un missatge al WhatsApp dels veterans o bé posant-vos en contacte amb qualsevol membre de la Junta Directiva.
- El dia 15 de juny és l'últim dia per pagar el sopar. Per fer-lo efectiu us podeu dirigir a qualsevol membre de la Junta Directiva o bé a Mobles Musarro.
No hay comentarios:
Publicar un comentario