viernes, 29 de mayo de 2015

SOPAR FINAL DE TEMPORADA


El sopar de final de temporada es farà  a l'Hotel Barcelona Golf **** de Sant Esteve de Sesrovires,el dissabte 27 de juny ,  a partir de les 9 de la nit.


El menú consta de :

Aperitiu al jardí :

Olives de Kalamata i arbequines a l'orenga- Trilogia d'ibèrics de la Devesa Extremenya- Pa de Coca artesà amb tomàquet- "Montadito" d'escalivada i anxoves de l'Escala- Calamarcets a l'andalusa- Broqueta Capresse a l'oli d'alfàbrega- Broqueta de vedella i "pimientos del Padrón" -Llagostins cruixents amb romesco - Sorbet de gaspatxo de cireres.

Sopar al saló Empordà :

Entrant :  

 Amanida de formatge de cabra i nous amb vinagreta de fruits vermells.

Plat principal

Espatlleta de xai rostida amb el seu suc a l'estil d'Aranda
o
Bacallà a la catalana amb tomàquet, panses i pinyons.

Postres: 

Fondant de xocolata amb gelat de gerds

Aigua, vi, cafès i copa de cava.


Hi ha un menú infantil a base de : Pasta amb formatge i tamàquet + Mini hamburguesa de vedella, Nuggets i patates + Gelat i refrescos.

 Tingueu en compte que :  El preu per persona és de 20 € i 5 € el menú  infantil.

- El darrer dia per a fer les inscripcions i escollir el plat principal serà el 10 de juny i ho podeu fer amb un missatge al  WhatsApp dels veterans o bé posant-vos en contacte amb qualsevol membre de la Junta Directiva.

- El dia 15 de juny és l'últim dia per  pagar el sopar. Per fer-lo efectiu us podeu dirigir a qualsevol membre de la Junta Directiva o bé a Mobles Musarro.

No hay comentarios: