domingo, 17 de mayo de 2015

EL PITJOR I EL MILLOR DEL PARTIT

El pitjor del partit - deixant de banda el mal joc del Piera a què ja ens té acostumats- ha estat l'actuació de l'àrbitre el Sr. Moisés Triano López que va influir en - almenys- tres gols ...contra el Piera evidentment.
 Comencem...No va assenyalar un clar fora de joc en la jugada que acabà amb el penal que es convertí en el  2 a 0 . Seguim...per altra banda no va xiular un penal claríssim fet sobre Moisés que hauria pogut suposar el 4 a 2 que ficava el Piera al partit. I acabem ...la jugada del  cinquè gol local ve precedida d'una clara falta - amb agressió des del terra inclosa!-  sobre Moisés que l'arbitre no va voler assenyalar. Això sí, targetes grogues per protestar se'n va fer un  tip de treure'n!
El millor del partit va ser - posats a  ser positius- el joc del Piera a la segona meitat, dominant  el partit , no concedint cap opció al rival, però sense cap efectivitat de cara a gol.

2 comentarios:

Danger dijo...

Quina poca autocrítica... Perdeu 5-1 i les culpes pel col·legiat. Jajaja. Que us ha pitat molts partits aquest arbitre?? Perque 3ers per la cua sense ser culpa vostre...

LA JUNTA DIRECTIVA dijo...

Benvolgut Danger. En primer lloc gràcies per seguir el nostre blog i també per deixar el teu comentari. Això ens esperona per intentar fer-ho cada vegada millor .
Només voldria fer unes puntualitzacions que crec necessàries :
1ª) D'autocrítica... tota. Si has llegit els comentaris de tots els partits d'aquesta temporada has pogut observar que d'autocrítica, precisament d'autocrítica , no n'ha faltat i que mai no s'ha donat les culpes de les derrotes a l'àrbitre. Ara bé, si en un partit- com el del Gavà Mar- les decisions del col·legiat influeixen en el resultat, crec que ho hem de dir. A més, en la mateixa crònic se'n fa d'autocrítica... i molta!Torna-te-la a llegir.
2ª Dius si l'àrbitre ens ha xiulat moltes vegades. Doncs no, gràcies a Déu només ho ha fet una vegada ( toquem fusta! )
3ª Tu que ens segueixes crònica rere crònica... n' has llegit alguna on es digui que no ens mereixem estar on estem ... per culpa dels àrbitres?
No, som on som per mèrits propis, perquè ho estem fent molt malament, perquè hi ha el que hi ha... Però això no vol dir que si un àrbitre perjudica amb les seves decisions l'equip i influeix en el resultat no es pugui dir... en nom de l'autocrítica.
Res més, agrair-te una altra vegada el teu comentari i el fet de seguir-nos al blog i dir-te que estem treballant per a què la propera temporada sigui una mica millor que aquesta.
Rep, Daner, una cordial salutació!