domingo, 25 de enero de 2015

EL PROTAGONISTA DEL PARTIT

Es diu Enrique Asensio Clemente. Aquest noiet, fatxenda, amb tota la fatxenderia que va associada a l'edat, va ser l'autèntic protagonista del partit. En un encontre on el Pueblo Nuevo va guanyar merescudament, i quan el marcador reflectia un contundent 5 a 0 a manca de menys d'un quart d'hora per acabar, va decidir que , com va dir Andy Warhol l'any 1968 ( "In the future, everyone will be world-famous for 15 minutes" )...  ell també tenia dret als seus 15 minuts de fama!!
Després d'una primera part força ben xiulada, només començar el segon temps i a rel de les protestes del Piera pel  tercer gol local en claríssim fora de joc, el senyor Asensio va començar a no ser equànime en les seves decisions - ni amb les seves targetes-  i a no tractar ambdós equips amb el mateix raser. Va expulsar amb vermella directa de la banqueta del Piera  Vicente quan li va dir :" Eres un fenómeno, un auténtico fenómeno!" i a partir d'aquí
Ell, l'àrbitre, va comentar al capità pierenc que a partir d'ara - corria el minut 77- qualsevol jugador que li parlés seria castigat amb targeta groga:  De qualsevol equip?- va preguntar el capità pierenc. No, només dels verds ( color de la samarreta del Piera)- va respondre el col·legiat. Dit i fet : pocs minuts després mostrà la segona groga a Andrés per demanar-li distància en el llançament d'una falta : Distancia? -va dir mentre es treia la targeta groga- Aquí tienes la distancia!! Au, al carrer!
I al minut 86 la traca final. El capità Juanra - amb la pilota en joc-  va xutar  al braç del col·legiat. Llavors va agafar l'esfèrica i va suspendre el partit davant l'astorament general.
Un cop als vestidors va comentar als delegats que aniria al CAP per a què li fessin una revisió ja que li feia molt mal el cop de pilota rebut. Al dir-li al delegat pierenc que d'acord, però que abans telefonaria els Mossos per a què fessin un atestat... va dir que no , que potser no li calia anar-hi i que no cal que s'esperessin per a  l'acta perquè faria un annexe a casa seva.

1 comentario:

El de la moto dijo...

Vaya perla el mozo ese.Parece mentira lo que te puede llegar a putear un sujeto así en poco rato.
Y encima hay que joderse!
No es justo.