domingo, 2 de junio de 2013

EL PROTAGONISTA EN NEGATIU DEL PARTIT

L'últim partit del Campionat va acabar en punxa pel Piera :  dos expulsats i quatre targetes grogues   en un partit en què no hi va haver res  entre els jugadors, cap mala entrada, cap discussió,...  res !  El  partit -  jugat amb un exquisit fair play per part d'ambdós equips -  va ser espatllat només per l'actuació autoritària i intransigent de l'àrbitre. Un àrbitre que deia que aplicava sempre el reglament, encara que a vegades més que aplicar-lo el va interpretar... segons el seu criteri, és clar !
Va fer repetir un penal que Alfredo havia aturat perquè un jugador del Piera havia entrat a l'àrea abans del llançament ( jugador que s'emportà , evidentment, la targeta groga  )Va interpretar que no era penal un atropellament sobre Ícarus  dins l'àrea local i va expulsar Javi Navarro amb vermella directa quan va dir, lluny d'ell, " Qué malo eres  " referintse a la  jugada. Acte seguit expulsà de la banqueta Rafa , amb doble groga, per protestar-li reiteradament la decisió anterior i li mostra - amenaçador ! - la targeta groga a Ramon quan li digué, mig en broma  : " Así te vas a quedar solo !! " Tot això - i més - en menys de cinc minuts, a la fi de la primera part. Per acabar-ho d'adobar, s'equivocà quan va fer constar a l'acte uns comentaris que va interpretar que cridava un dels expulsats del Piera  des de la grada durant la segona part quan en realitat ho havia fet un altre jugador. Finalment va allargar 7 minuts el partit perquè deuria interpretar també que era el temps que s'havia perdut a la segona part .Per tot això ... i molt més, el Sr. Elicinio López Moreno és ... el protagonista del partit !!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Supongo que es opinion, y que en ningun caso es una publicación oficial del club o entidad, porque en caso que asi fuera, a mi modo de ver, deberia ser hasta sancionable.

Articulo pesimo, comentario absurdo y del año de la quica. Borrad y corregid.