domingo, 15 de enero de 2023

VAE PIERA 3 CE PUBILLA CASAS 2


 PATINT FINS AL FINAL

  • El Piera s'emporta els tres punts en un partit intens: dos pals per a cada equip, penal aturat pel porter local...
  • El Piera va acabar demanant l'hora tot i guanyar 3 a 1 al minut 83.

 

 La victòria davant del Pubilla Casas té per al Piera un valor doble, no només pels tres punts en joc -que sempre són importants!-  sinó pel fet de deixar l'equip de l'Hospitalet a sis punt per darrera en la classificació general del Campionat. I també, no ho oblidem, que dissabte vinent toca derbi al difícil camp de l'Hostalets!!
 
 El partit va tenir una primera part elèctrica. Ja al minut 3 Fran va poder inaugurar el marcador en la primera jugada d'atac local. La resposta del Pubilla va ser una pilota que Juanjo treu sota pals al minut 6. Era un partit boig, amb dos equips que buscaven el gol per la via ràpida i això generava ocasions a una i altra porteria. Al minut 21, assistència de Jordi a Palà i el xut d'aquest el rebutjà el porter quan ja es cantava el gol. També provà el xut Fran al minut 27 però la pilota sortí fora. Era un partit d'anada i tornada on també els visitants varen disposar d'ocasions, però sense massa punteria de cara a porteria. Al minut 31, passada llarga de Solà a Ferran, jugada d'aquest per banda dreta amb centrada a l'àrea on Fran deixa passar la pilota per a què Jordi Martínez, amb la canya a punt, marqui l'u a zero. El Pubilla reaccionà i un minut després estavellava un xut al pal en la que va ser l'ocasió més clara dels visitants a la primera part. Amb un xut de Solà, fluixet, a les mans del porter, finalitzà una primera part molt entretinguda i que ho deixava tot pendent per als segons 45 minuts.
La segona part va seguir la tònica de la primera. Al minut 55 gran jugada de Jesús amb passada ràpida cap a Solà qui assisteix Fran per a què marqui el dos a zero. Un gran gol. El Pubilla no es desanimà i cinc minuts després va posar a prova al porter Carlos en una gran intervenció i tot seguit el mateix porter veia com els visitants estavellaven una falta directa al travesser. I curiosament, un minut més tard, era Palà qui llançava una falta també al travesser: més emoció impossible!! Els visitants atacaven de valent i els nervis van començar a apoderar-se dels jugadors pierencs. Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar un penal (claríssim) contra el Piera...i Carlos va aturar-lo, però a la jugada següent en una
indecisió en defensa va arribar el primer gol visitant. El partit es posava emocionant i el Piera volia guanyar-lo. Al minut 71 el porter atura un xut perillós de Fran i al 73 un xut de Jesús és rebutjat pel porter i la pilota toca al travesser. Finalment, al minut 83, assistència magnífica de Solà a Fran i aquest que no perdona: era el tres a un que semblava que donava tranquil·litat...però no va ser així. En el temps que quedava fins al final, el Pubilla buscà el gol davant d'un Piera nerviós i incapaç de gestionar l'avantatge que tenia. Al minut 92 els visitants marcaren el tres a dos definitiu, minuts abans que l'àrbitre assenyalés el final del matx. Tres puntents més i a seguir sumant!!
ALINIACIÓ VAE PIERA:Carlos, Òscar, Juanjo, Ivan, Mario. Palà,Jordi Martínez, Ferran, Jesús, Fran i Moisés. També: Solà, Pedro i Pau.
ÀRBITRE: Xiulà la col·legiada de la delegació de Vilafranca Maite  Samblas Ramillo, molt bé.

No hay comentarios: