sábado, 7 de enero de 2023

OLÍMPIC EGARA 3 VAE PIERA 0


 ELS REIS LI PORTEN CARBÓ AL PIERA

  • El Piera comença el 20223 amb mal peu.
  • Els egarencs van ser superiors al Piera, sobretot a la segona part.

 

 

 El Piera no ha començat l'Any Nou massa bé. La derrota al camp de l'Olímpic Egara ha deixat, a més dels tres punts, un altre lesionat en un equip que no acaba de fer net amb el tema de les lesions. L'aturada nadalença no sembla que hagi servit per recuperar efectius...al contrari, sembla que encara ha empitjorat la qüestió.

 La primera part va ser força igualada tot i que els locals eren qui portaven el pes del partit. Al minut 8 el porter pierenc Carlos ja guanya el primer u contra un amb el davanter local i al minut 11 un  xut de l'Olímpic es perd per sobre de la porteria visitant. Els lcals avisaven, però el Piera sortia bé a la contra i al minut 14 una passada en profunditat a Jordi  el deixa sol davant del porter, però aquest darrer li treu la pilota amb el peu quan ja es cantava el gol!! També Jesús va tenir una bona ocasió al minut 24 i Ferran una al minut 28 a centrada de Moisés...però la pilota no va voler entrar. Els darrers vint minuts de la primera part va ser quan els locals van tenir les dues millor ocasions, una al minut 29 amb un xut que sortí fora  i la darrera al minut 37 amb un cop de cap que també se n'anà va fora. Amb empat a zero finalitzà una primera part molt disputada.

A la segona part, al minut 60 els locals marcaven el primer gol i a partir d'aquí el partit es va trencar. El Piera va haver d'obrir-se i això ho aprofità l'Olímpic per crear clares ocasions de gol fins arribar al minut 74 quan, una pilota morta a l'àrea pierenca acabà amb un xut que suposà el dos a zero. El Piera reaccionà i un minut després Ferran enviava una pilota al pal que hauria posat al Piera al partit. Però no va ser així i no només no va marcar el Piera sinó que una contra de llibre al minut 80 va acabar amb el tres a zero amb què va finalitzar un partit on l'Olímpic fou superior.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Òscar, Unai, Juanjo, Mario, Palà, Jesús, David, Moisés, Jordi Martínez i Ferran. També: Ivan, Joan Gallego i Fran. 

ÀRBITRE: Bona actuació del col·legiat Sr. Santiago Íñiguez Gómez, que no va ensenyar cap targeta als pierencs i una a l'Olímpic.. 

No hay comentarios: