domingo, 22 de enero de 2023

CF HOSTALETS 0 VAE PIERA 4



 EL PIERA GOLEJA L'HOSTALETS I S'EMPORTA EL DERBI

  • Victòria de mèrit d'un Piera que va jugar amb 10 jugadors des del minut vint-i-dos de la primera part per l'expulsió de Ferran.
  • El Piera va ser molt superior a l'Hostalets en un derbi intens i disputat. 

 

 

 

 Els derbis contra l'Hostalets sempre són partits molt especials per allò de la rivalitat que hi ha hagut des de sempre. En el darrer celebrat fa ja algunes temporades el Piera en va sortir força escaldat i és per això també que la victòria per zero a quatre i jugant gairebé tot el partit amb deu jugadors...té un sabor molt especial.

 El Piera va començar molt motivat el partit i ja als primers deu minuts Solà havia tingut una ocasió per marcar i Òscar havia xutat lleugerament per sobre de la porteria local. Al minut 15, jugada personal de Mario per banda dreta amb centrada xut que, amb l'ajut del porter,  es converteix en el zero a un. L'Hostalets intentà reaccionar, però eren els pierencs els que dominaven la situació. Al minut 20, un defensa treu de la mateixa línia  un xut de Fran quan tothom cantava el gol. Al minut 22 va tenir lloc la jugada del partit: entrada per darrere de Ferran a un contrari i l'àrbitre li mostrà la vermella directa. El Piera va haver de reordenar línies i els locals van aprofitar per intensificar la seva pressió. Al minut 30 va arribar el primer xut entre els tres poals dels locals que va aturar bé Carlos. Minuts després, el mateix jugador va desviar in extremis una pilota que entrava i que hauria suposat l'empat. Però ahir el Piera volia guanyar el partit i al minut 35, assistència perfecta de David a Fran, aquest darrer supera el defensa i marca el zero a dos. Aquest gol va deixar molt tocat l'Hostalets que, incapaç de reaccionar, veia com una altra vegada Fran, al minut 40, marxava del seu marcador i, a la sortida del porter, enviava una pilota a gol que no va entrar perquè un defensa la treu -una altra vegada- de la mateixa línia. Amb zero a dos i el Piera jugant amb 10 s'arribà al descans.

No es portaven ni cinc minuts de la segona part que Pau, aprofitant una badada defensiva, assisteix  Fran per a què marqués el zero a tres. El Piera ho estava fent bé davant un rival que amb prou feines inquietava la porteria pierenca,degut a una línia defensiva molt sòlida i un mig camp molt lluitador. El Piera, entrant per banda dreta, feia molt mal a la defensa hostaletenca Al minut 56, una jugada entre Solà i Fran acaba amb un xut que surt fora...pràcticament a porteria buida. Un minut després Fran envià una pilota al travesser. Hem d'esperar fins al minut 63 per trobar el primer xut entre amb cert perill dels locals que aturà Carlos. D'aquí i fins al final del partit, el Piera va disposar de moltíssimes ocasions per ampliar el marcador, sobretot amb xuts de Solà que no van entrar per autèntica mala sort. Els locals volien, però no podien davant d'un Piera superior en totes les línies. Al minut 90, cursa de Jordi Martínez des de camp propi, paret amb Jesús i assistència de fantasia d'aquest darrer que el deixa sol davant del porter per a marcar el zero a quatre amb què finalitzà un derbi de clar color pierenc.  

ALINIACIÓ VAE PIERA: Carlos, Òscar,Juanjo, Jordi Martínez, Mario, Jesús, Pau, Palà, Ferran, Solà i Fran. També: Artur, David i Moisés.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Joan Ramon Canadell Borràs, molt bé. Mostrà vermella directa a Ferran i groga a Pau. També mostra groga a Blanco i Aguilar de l'Hostalets.

No hay comentarios: