domingo, 12 de junio de 2022

VAE PIERA 5 PENYA BLANC I BLAVA DE SANT FELIU 1

EL PIERA TANCA AMB UNA VICTÒRIA UNA TEMPORADA COMPLICADA

  • Victòria clara d'un Piera conra un rival que va jugar amb només nou jugadors.
  • El partit va suposar l'adéu del capità Juanra després de 14 temporades al club.




 

S'ha acabat. El partit contra la Penya va posar punt i final a una temporada difícil, complicada i que s'ha fet molt llarga. L'objectiu de mantenir la categoria s'ha aconseguit i cal posar en valor la campanya feta. Ara toca descansar, refer-se de l'esforç fet i pensar ja en la propera. Tot un repte!

 

Amb un sol de justícia i amb un rival que només va poder alinear 9 jugadors, l'inici de la primera part va ser força avorrida, amb un Piera que dominava però que no era capaç de generar perill i una Penya que es defensava amb molt ordre. A partir del minut 26 el partit es va animar amb un gol anul·lat a Ica (abans l'àrbitre ja n'havia anul·lat un a la Penya), amb un penal aturar per Artur al minut 29, una vaselina de David que el porter pot desviar amb la punta dels dits al minut 35 i un xut de Pau, al minut 40, que toca el pal.

La segona part va començar mogudeta ja que al minut 48 Fran marcava el primer del Piera, però sis minuts més tard empatava -de penal- la Penya. La reacció local va ser instantània i a la jugada següent Ramon marcava el dos a un i sis minuts després Fran marcava el tercer d'un bon llançament de falta. Aquest gol va desfer totes les esperances d'aconseguir alguna cosa positiva de la Penya que va veure com, en ple domini local,  Juanjo marcava el quart després d'una assistència de Ramon al minut 76 i finalment Pau, d'un fort xut, aconseguia el cinquè just abans d'acabar el partit. Victòria final, sense més història, per acabar una temporada molt difícil.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Andrés, Juanra, Ivan, Palà, David, Pau, Moisés, Ica, Vicente i Víctor. També : Alfredo, Fran, Juanjo, Ramon i Jesús. 

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. Jamal Kossiri, molt bé. No mostra cap targeta groga en un partit jugat amb un fair play exquisit.

 

No hay comentarios: