domingo, 22 de mayo de 2022

VAE PIERA 4 CF VILADECAVALLS 2


 VICTÒRIA BALSÀMICA PER A UN PIERA NECESSITAT DE PUNTS

  • Els quatre gols de Fran i les aturades d'Alfredo, les claus del partit.
  • Treballada victòria davant d'un Viladecavalls que va posar les coses difícils al Piera. 

 

 El partit d'ahir era un d'aquells partits en què tots dos equips s'hi jugaven molt. L'equip n'era conscient i va sortir al camp concentrat, intens, sabent cadascú el que havia de fer... i ho va donar tot! Per això, i només per això, la victòria es va decantar cap a casa.

Emocionant partit, jugat sota un sol de justícia,  entre dos equips que necessitaven els tres punts. No havia passat ni un minut que el davanter visitant s'inventa un xut de lluny que a punt estar de convertir-se en el primer gol: la gran aturada d'Alfredo ho va impedir. Així les coses, el partit va ser de domini altern, amb ocasions en una i altra porteria, entre dos equips que van anar a buscar la victòria des de l'inici. Al minut 4, passada llarga de Ferran a Fran, aquest darrer supera el porter en la seva sortida i marca el primer gol pierenc. La rèplica del Viladecavalls va venir al minut 22, però el porter Alfredo va respondre amb una gran aturada. El partit era bonic, amb dos equips molt intensos buscant el gol. Al minut 29, passada llarga de Joan Gallego a Fran qui guanya la cursa al central i marca el segon gol. El mateix Fran va poder marcar el tercer  en una falta directa, però el porter visitant va poder aturar una pilota que anava a l'escaire. Els visitants van reaccionar i al minut 35 van disposar de dues bones accions per marcar, seguides, però altra vegada el porter Alfredo, amb dues grans aturades, va evitar el gol. La insistència del Viladecavalls va donar el seu fruit quan, al minut 38, l'àrbitre va assenyalar un penal clar a l'àrea local. La pena màxima va ser  transformada i es convertí en el dos a un que posava emoció al matx. La darrera ocasió de la primera part la tingué Ferran quan, entrant bé per banda, va quedar-se sol davant del porter... però no va estar massa encertat en el xut quan tothom ja cantava el gol. Amb dos a un i tot per decidir es va arribar a la mitja part. 

La segona meitat va començar amb dues bones ocasions per al Piera: la primera de Ramon, al minut 47, i la segona de Jordi Martínez al minut 50...però cap d'elles va fer moure el marcador. La jugada clau va arribar al minut 63 quan un llançament de falta del Viladecavalls rebota en un defensa i la pilota va directa a l'escaire...però va ser llavors quan el porter pierenc Alfredo va fer un bot i, a mà canviada, va poder enviar la pilota a córner: increïble!! I del possible empat a dos... al tres a un en només cinc minuts : centrada llarga de Ferran a l'àrea, per darrere del central, control deliciós de

Fran amb l'esquerra i toc suau amb la dreta per introduir la pilota al fons de la porteria davant la sortida desesperada del porter. Un autèntic golàs!! Semblava que el Piera ho tenia tot fet, però dos minuts després, gran jugada en què el davanter, des de l'àrea pròpia, es planta a la pierenca, desfent-se de tots els seus marcadors, per marcar el tres a dos. Un gran gol també amb què s'encenien totes les alarmes. Però ahir el Piera va estar molt segur en defensa i no va donar cap opció més als visitants. Al minut 76, gran jugada de Guillermo per l'esquerra, dribla al defensa i quan anava a xutar és tombat dins l'àrea. El penal el tira Fran i aconsegueix el quatre a dos que donava tranquil·litat. En els quinze minuts que quedaven, el Viladecavalls intentà reduir distàncies, però el Piera es va mostrar molt segur i el marcador no es va moure. Finalment tres punts d'or, davant d'un rival directe, que es queden a casa.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Alfredo, Lucas, Joan Gallego, David, Andrés, Jesús, Pau, Moisés, Jordi Martínez, Ferran i Fran. També: Guillermo, Ica, Juanra, Ivan, Vicente, Ramon, Artur i Palà. 

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. José Luis Maurolagoitia Acuña, molt bé. Mostrà targeta al pierenc Ramon i a tres jugadors visitants.

No hay comentarios: