domingo, 15 de mayo de 2022

UE SANT PAU 1 VAE PIERA 1


 EL PIERA ES DEIXA DOS PUNTS A SANT PAU

  • Resultat just en un dels pitjors partits del Piera aquesta temporada.
  • El gran nombre de baixes del Piera no justifica el pobre joc exhibit contra el Sant Pau.

 

 

 L'empat a un contra el Sant Pau no és un bon resultat. Era un d'aquells partits que s'havia de guanyar, però vist el partit fet pels pierencs es pot donar com un bon resultat ja que, fins i tot, s'hauria pogut perdre. És veritat que l'equip hi anava en quadre, però això no és excusa pel mal partit realitzat.

Primera part  per oblidar, tant per un equip com per l'altre. Un Piera desconegut, amb moltes baixes, sí, però sense intensitat, sense crear perill, sense donar la sensació d'equip que venia donant fins ara. Una primera part que ja va començar malament quan al poc de començar, Ivan va haver de retirar-se lesionat. Us primers quaranta-cinc minuts on cap dels dos equips no va arribar amb massa perill a l'àrea contrària. El Sant Pau, quan ho va fer, ho va fer amb xuts força desviats mentre que el Piera ho intentà sense massa encert. Alguna arribada de Jordi Martínez i algun xut de Ferran van ser tot el bagatge d'una primera meitat que va finalitzar amb empat a zero...i en joc.

Només començar la segona meitat, al minut 50, Víctor recupera una pilota, la passa a Ramon qui bat el porter amb una estranya vaselina. A partir d'aquí el Piera es mostrà molt conservador i pràcticament no va crear cap jugada de perill mentre que el Sant Pau ho intentava...però sense massa fortuna. I quan semblava que el zero a un seria definitiu, faltant poc per al final del partit, una falta penjada a l'àrea del Piera és rematada pel davanter local situant l'empat a un al marcador. Un resultat que es mantingué fins al final d'un partit on l'empat va ser el més just vist el joc d'un i altre equip.  

ALINIACIÓ VAE PIERA: Alfredo, Andrés, Juanjo, Ivan, Joan Gallego, Javi, Palà, Moisés, Ferran, Jordi Martínez i Víctor. També: Guillermo i Ramon. 

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. Cachero, bé. No mostrà cap targeta a cap dels dos equips.

No hay comentarios: