domingo, 9 de enero de 2022

CF VILADECAVALLS 1 VAE PIERA 9


 EL PIERA COMENÇA L'ANY GOLEJANT UN RIVAL DIRECTE

  • Els pierencs aconsegueixen tres punts molt importants en un partit plàcid.
  • Amb aquesta victòria, l'equip escala una posició a la taula i supera el Viladecavalls. 

 

 

 

Era molt important guanyar el partit contra el Viladecavalls, no només per deixar enrere un rival directe a la classificació sinó també per agafar confiança per als complicats i difícils partits que haurà de jugar l'equip fins a finalitzar la primera volta. Amb l'equip gairebé al cent per cent d'efectius, les sensacions són molt bones!!

 Als primers compassos del partit ja va quedar clar que el Piera podria obtenir la victòria al municipal de Viladecavalls. Al  primer minut, un xut de Fran se'n va anar fora per ben poc i al minut 4 és Ferran qui inaugurà el marcador. Un minut després és Jesús qui envià una pilota al pal palesant un domini total dels pierencs, tocant la pilota al mig del camp i creant ocasions de perill a l'àrea contrària. El Viladecavalls, molt lluitador,  amb prou feines si inquietà la porteria visitant... i només amb xuts de lluny molt desviats. En ple bon joc, al minut 22 Fran marcà el segon gol pierenc que donà tranquil·litat i al minut 32 una jugada personal de Jesús per banda dreta acabà amb un xut ras que suposà el zero a tres amb què acabà un primer temps clarament de color pierenc.

 

 Només començà la segona meitat, el Piera marcà el quart al transformar Juanjo un clar penal per unes clares mans a l'interior de l'àrea local. El Piera seguia buscant més gols i al minut 58 és Ica qui, amb un component de sort, aconseguí el zero a cinc. Al minut 69, Ferran aprofità un refús del porter a un llançament de falta per rematar el sisè gol pierenc i al minut 83 Fran marcà el setè per un Piera que estava gaudint al camp, buscant profunditat i on el porter Artur era un espectador més. Tot i el resultat en contra, el Viladecavalls buscà el gol que se'n diu de l'honor... i el va aconseguir al minut 86. La reacció pierenca va ser immediata i Fran aconseguí, un minut després, el vuitè gol del Piera i el tercer del seu hat trick particular. I quan tot semblava dat i beneït, al minut 90, una assistència del mateix Fran a Jordi Martínez acaba amb un xut suau d'aquest a la sortida del porter que suposà l'u a nou definitiu amb què finalitzà un partit amb molt poca història...però amb tres punts molt importants..

ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Andrés, Juanjo, Joan Gallego, Mario, Ferran, David, Palà, Jesús, Jordi Martínez, Fran. També : Vicente, Moisés, Ica i Víctor.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Sergio Álvarez Ubric, molt bé. Mostrà targeta groga al pierenc Ferran i tres grogues al Viladecavalls.

 

No hay comentarios: