domingo, 19 de diciembre de 2021


 EL PIERA ACOMIADA L'ANY AMB UNA BALSÀMICA VICTÒRIA

  • Victòria clara que dona tres punts molt importants davant d'un rival directe.
  • Resultat contundent per un Sant Pau que va plantar cara fins al darrer moment.  

 

 

 El Piera necessitava, havia de guanyar aquest partit, per no complicar-se la classificació. I l'equip va respondre al repte amb una golejada impensable abans de començar. Però és que amb gairebé tots els efectius recuperats aquest equip pot plantar cara a qualsevol.

El Piera, amb gairebé tots els jugadors recuperats, va sortir al camp conscient de la importància que tenia guanyar el partit contra el Sant Pau  donat que era un rival directe en la classificació, a només dos punts dels pierencs. I el fet és que el primer quart d'hora va ser molt emocionant, amb dos equips jugant a l'atac i creant moltes ocasions. Al minut 5, una jugada del Sant Pau per banda dreta acaba amb un xut que Artur refusa al pal i finalment bloca. La resposta pierenca va arribar al minut 8 quan, de cap, Ferran culminava amb gol una bona jugada d'atac local. Sense temps per celebrar-ho, un minut després, una centrada a l'àrea pierenca des de la banda dreta és rematada de cap pel davanter al fons de la porteria. Era l'empat a un. A partir d'aquí els dos equips es llançaren a buscar el gol de la victòria. Al minut 20, una altra vegada per banda dreta, una jugada d'atac visitant acaba amb una gran aturada d'Artur a xut del davanter. La resposta dels anoiencs va arribar al minut  24 quan Fran rep una pilota ran d'àrea i, després d'un gran control, xuta ras lluny de l'abast del porter manresà. Un gran gol que suposava el dos a un per un Piera que, a partir d'aquí, va ser el clar dominador del partit. Al minut 28, una asistència de Fran a Jordi Martínez acaba amb un xut suau d'aquest darrer que posa el tercer gol al marcador. Cinc minuts després arribà el quart amb una vaselina de Ferran a passada de Jesús. I ja al límit del temps, David marcava el cinquè d'un xut de fora l'àrea. Amb cinc a un s'arribà al descans, amb un bon regust de boca pel joc realitzat i, sobretot, pels gols aconseguits.

La segona part va començar amb un Piera molt relaxat que veia com, al minut 55, un centre-xut de Mario des de la dreta es convertia en el sisè gol. Tot i el resultat, el Sant Pau no abaixà els braços i pocs minuts després marcava el seu segon gol. El Piera buscava més gols i els hauria pogut aconseguir amb dos xuts, un de Pau i un de Ferran, que surten fora per ben poc. També el Sant Pau hauria pogut reduir distàncies, però la defensa pierenca i el porter no van donar cap opció  a uns davanters visitants molt perillosos i que van mostrar la seva qualitat...però que ahir no van tenir el seu dia. Al minut 72, una centrada de Mario per banda dreta és rematada per Ferran aconseguint el setè gol del Piera i el seu hat trick particular. Per acabar d'arrodonir la golejada, al minut 73, Johnnie marcava el vuitè amb un gran xut a l'escaire de fora de l'àrea. Amb aquest resultat finalitzà el partit... i tres punts molt importants es quedaven a casa.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Andrés, Juanjo, Joan Gallego, Mario, Guillermo, Johnnie, David, Ferran, Jordi Martínez i Fran. També : Pau, Palà, Jesús, Vicente, Víctor, Ica i Ivan.

ÀRBITRE: Xiulà el Sr. Abderraman Bouyadmaren, molt bé. Mostrà targeta groga al pierenc Johnnie. 

No hay comentarios: