domingo, 12 de diciembre de 2021

OLESA DE BONESVALLS 7 VAE PIERA 4

TORNA EL PIERA DE LES DUES CARES

•  La cara: gran primera part, amb clares ocasions de gol dels pierencs que es van posar amb un curt 0 a 2 al minut 23.
  •  La creu: tres gols encaixats en cinc minuts al començar la segona part.

Sempre s'ha dit que un equip no pot perdre mai un partit en què marca quatre gols a camp contrari. Però és el Piera, capaç del millor...però també del pitjor. Després d'una primera part per emmarcar arriben cinc minuts fatídics i tot se'n va a fer punyetes. Això és el Piera, per al bo i també per al dolent.

El Piera va fer una de les millors primeres parts del que portem de campionat, creant fins a set ocasions clares de gol, però li va faltar encert i ho va acabar pagant car. La primera ocasió ja la van tenir els pierencs al minut 4 quan unes mans clares dins l'àrea l'àrbitre les va considerar involuntàries. Al minut 10, Fran culmina una bona jugada per banda esquerra amb un xut que refusa el porter in extremis. Un minut després, assistència de Guillermo a Jordi Martínez i aquest que bat el porter i aconseguix el  zero a un. Al minut 17 doble ocasió de Mario qui, davant del porter, no encerta a marcar. La resposta de l'Olesa va ser un xutàs de lluny que Artur envia a córner en una gran aturada. Al minut 22, en ple domini pierenc, un xut de Fran és rebutjat pel porter i la pilota queda curta a Jordi Martínez que ja estava amb la canya a punt. A la jugada següent, bona combinació entre Mario i Fran amb centrada a l'àrea on Johnnie marca el segon. El partit era bonic, amb dos equips jugant a l'atac i un Piera pletòric. Al minut 35 però, en un fora de joc mal fet, l'Olesa marcava el gol que el feia entrar al partit. El Piera reaccionà i al minut 37 una centrada de Mario és rematada per Ferran, a porta buida, a fora quan ja es cantava el gol. Amb el resultat d'1 a 2 finalitzà una gran primera part del Piera.

I a la segona, amb un Piera obligat a fer canvis, incomprensiblement, tot va canviar. L'Olesa va sortir molt fort, disposat a remuntar el partit, i el Piera adormit. Al minut 47 els locals van enviar el primer avís quan Artur va haver d'aturar una pilota que entrava. I del minut 51, al minut 56 els pierencs van rebre -incomprensiblement- tres gols que capgiraven el marcador a favor dels locals. Increïble, realment increïble...però cert!! En ple astorament, sense capacitat de reacció, al minut 62 els pierencs van rebre el cinquè. Llavors sí que va reaccionar l'equip i a la jugada següent, una centrada de Ferran és rematada per Jordi Martínez al fons de la xarxa. El partit era obert, emocionant, amb un Piera que ho intentava però que es veia superat pel rival. Així les coses, al minut 71, l'Olesa marcava el sisè que pràcticament tancava el partit. Va ser llavors quan el Piera va treure l'orgull i va tenir clares ocasions de gol que no van entrar per autèntica mala sort. Al minut 77 Ferran envia fora per poc un xut enverinat i al 81 el mateix Ferran rep una assistència de Pau i, sol davant del porter, no encerta a marcar. Increïble també tanta mala sort...o falta d'encert. El Piera ho intentava i al minut 84 una pilota centrada per Juanjo la pentina Jordi Martínez per a què Ferran marqui el sis a quatre. Però a la jugada següent, amb un Piera bolcat a l'àrea local, l'Olesa marcà el definitiu 7 a 4 amb què finalitzà el partit...tot i que els pierencs encara van tenir una claríssima ocasió a les botes de Víctor qui, a porta buida, envia la pilota fora. Finalment...nova derrota pierenca i nou festival de gols, a favor i en contra que ja va sent habitual aquesta temporada.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Guillermo, Juanjo, Joan Gallego, Mario, Johnnie, Frankie, Pau, Ferran, Jordi Martínez i Fran. També : Andrés, Turri, Vicente, Ivan i Víctor.

ÀRBITRE : Bona actuació del col·legiat Sr. Salvador Morros Monge. Només mostrà una targeta groga a un jugador de l'Olesa.