domingo, 28 de noviembre de 2021

VAE PIERA 2 CF SANT ANDREU 3


 UN BON SANT ANDREU ACABA DEMANANT L'HORA!
  •  El Piera, que hauria pogut sortir golejat,va  estar a punt d'empatar als darrers minuts.
  • El Sant Andreu no mata el partit tot i les ocasions i acaba patint.
 
 
 
 
  
 
El Sant Andreu va guanyar  perquè va jugar millor que el Piera, perquè avui per avui té millor equip. El Piera, amb les limitacions que tots sabem des de l'inici de la temporada, hi va posar esforç, lluita i per això va arribar viu al final del partit ...amb possibilitats d' empatar-lo!
 
La  sortida del Sant Andreu va ser espectacular: corrent, pressionant, dominant... sense deixar pràcticament cap opció als pierencs que veien com les ocasions se succeïen a la seva porteria...fins que al minut 10 va arribar el primer gol dels visitants d'un xut de fora l'àrea. El Piera reaccionà, mica a mica s'anivellà el joc i els locals van disposar de bones ocasions per empatar. Al  minut 14 un xut de Fran surt fora per poc i vuit minuts després una pujada per banda de David, amb combinació amb Ferran, acaba amb un xut que de poc si entra. Finalment, al minut 24, una jugada personal de Ferran per banda dreta acaba amb un xut que surt fora per poc. El Piera buscava l'empat, i l'hauria pogut aconseguir al minut 42 quan una passada amb el cap de Jordi Martínez a Jesús acaba amb un xut d'aquest darrer que surt alt. La millor ocasió del Sant Andreu en aquest tram de partit va  acabar amb una bona aturada d'Artur just al minut 45.
La segona part va començar amb un domini del Sant Andreu davant d'un Piera que, sense canvis, començava a notar el cansament de l'esforç fet a la primera part. Així les coses, al minut 47 Artur ja ha de sortir als peus del davanter visitant per evitar el gol i dos minuts després el Sant Andreu marcava el segon. La tímida reacció pierenca va ser un xut de Jordi Martínez que surt fora en una de les poques ocasions clares que va tenir l'equip. El Piera va haver d'obrir-se per intentar la remuntada i això va propiciar que el Sant Andreu disposés de clares ocasions per sentenciar el partit, però unes vegades gràcies a la bona actuació del porter Artur i d'altres per mala punteria dels davanters, el marcador no es va moure. Al minut 62, una assistència de Pau a Jordi Martínez deixa aquest darrer davant del porter i marca el dos a un que feia entrar el Piera al partit. Però tres minuts més tard, un xut de lluny dels visitants entra com una exhalació a la porteria d'Artur després de tocar el pal: un autèntic golàs! A partir d'aquí el partit va embogir, amb un Piera que hi posava les ganes i un Sant Andreu que hi posava les ocasions. Al minut 85, una centrada de Ferran des de la banda dreta és rematada de cap per Víctor al fons de la porteria. Era el dos a tres que donava esperances al Piera que ho va intentar fins a l'últim moment del temps afegit davant d'un Sant Andreu que demanava l'hora. Finalment el resultat no es va moure i el Sant Andreu s'emportà els tres punts!
 
ALINIACIÓ VAE PIERA: Artur, Víctor, Juanjo, Joan Gallego, David, Jesús, Pau, Franki, Jordi Martínez, Ferran i Fran. També: Andrés, Vicente i Guillermo. 
ÀRBITRE : Xiulà el Sr.  José Luis Maurolagoitia Acuña, bé. Mostrà targeta groga al pierenc Fran.

No hay comentarios: