domingo, 23 de mayo de 2021

VAE PIERA 0 CF IGUALADA 1


 Tercer partit amistós dels pierencs, en aquest cas contra el CF Igualada al camp municipal de Masquefa donat que el camp pierenc es troba en obres de remodelació.

Primera part molt disputada, però sense cap ocasió clara de gol per part de cap dels dos equips. Només algun xut de lluny, però que en cap moment van inquietar els porters respectius.

La segona meitat va ser més entretinguda amb un Piera que va disposar de bones (però poques) ocasions per a marcar, incloent-hi un gol anul·lat encara ara no se sap ben bé per què. L'Igualada va estar més afortunat i va marcar l'únic gol del partit al minut 75 en l'única ocasió clara de gol de què va disposar. En el temps restant, els pierencs van ser incapaços de marcar tot i que van disposar d'alguna ocasió que el porter igualadí  es va encarregar de deixar en no res.

Partit, en definitiva, on el resultat més just hauria estat un empat entre dos equips que van lluitar fins al final en un ambient de fayr play exquisit.

ALINIACIÓ VAE PIERA: Alfredo, Turri, Juanjo, Juanra, Andrés, David, Palà, Franki, Guillermo, Moisés i Frank. També . Vicente, Arturo, Juan Gallego, Víctor i Perico.


No hay comentarios: