sábado, 1 de mayo de 2021

CF MASQUEFA 1 VAE PIERA 2 (amistós)

Des del 10 d'octubre de 2020 (Sant Pau 1 VAE Piera 4) que l'equip no jugava un partit de futbol...ni que fos amistós.

Aquest dissabte, al Camp de Futbol Municipal de Masquefa, l'equip s'ha retrobat una altra vegada amb velles sensacions, noves emocions, antics companys...

I encara que el resultat fos el de menys...tots dos equips volien guanyar. I s'hi han esforçat per aconseguir-ho!!

La primera part va ser completament del Piera, amb un joc bonic, creant ocasions i sense deixar als masquefins  cap opció. Al minut 13 Jordi Martínez marcava el primer gol  i quatre minuts més tard el mateix jugador marcava el segon. Amb zero a dos els pierencs van poder ampliar el marcador, però va faltar encert davant de porteria. Amb zero a dos s'arribà al descans.

A la segona meitat, el Masquefa va intentar reduir distàncies i va portar més problemes a la defensa pierenca, però sense ocasions clares. El Piera, per la seva part, va ser qui va disposar de les ocasions més clares marcar, però una altra vegada la manca de definició va fer que el marcador no variés. El Masquefa va marcar el seu gol al minut 75 i tot i que ho intentà (sobretot en llançaments de córners) el resultat no es mogué i el Piera aconseguí una justa victòria, curta si tenim en compte els mèrits realitzats.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Juanjo, Juanra, Lucas, Moisés, Franki, Edu, Ferran, Fran i Jordi Martínez. També : Andrés, Jesús, Víctor, Joan Gallego i Vicente.

No hay comentarios: