sábado, 15 de mayo de 2021

CF HOSTALETS 2 VAE PIERA 2


 Segon partit amistós d'aquest període que podríem anomenar  de pandèmia dins d'una temporada- la 2020-21- anul·lada per la Covid.

Molt bona primera part dels pierencs que van disposar de clares ocasions per marcar, però va faltar l'encert de cara a  gol. Un golàs de Juanjo a pocs minuts per al descans feia justícia al que havien estat els primers 45 minuts.

La segona part va ser més igualada i al minut 58 l'equip local empatava el partit amb un gol molt bonic. Els Hotalets dominaven, però sense crear massa perill i el Piera , a la contra, va disposar d'ocasions per a desfer l'empat. En una d'aquestes, al minut 69, Víctor desfeia l'empat amb un gol de tacó. Poc va durar l'alegria als pierencs perquè quatre minuts després els locals empataven a dos després de transformar un penal innocent. En els minuts restants ja no es mogué el marcador i el partit va finalitzar en empat a dos gols.

Bon partit d'un Piera que s'agrada tenint la pilota, segur al darrera, treballador al mig camp i creant ocasions al davant. Només cal una mica més d'encert en la finalització de les jugades i...ja haurà arribat l'estiu!!

ALINIACIÓ : Alfredo, Ferran, Juanjo, Juanra, David, Moisés, Palà, Franki, Jesús, Jordi Martínez i Frank. També . Víctor, Vicente, VíctorII i andrés.

No hay comentarios: