domingo, 7 de octubre de 2018

UE POBLE SEC 4 VAE PIERA 2

EL PIERA CAU DAVANT DEL LÍDER TOT I FER UN BON PARTIT
  • Dos gols  en cinc minuts a l´inici de la  segona part comdemnen un bon Piera.
  • Un Piera en quadre  va merèixer més davant d´un Poble Sec que no va fer de líder.





El Piera es presentava en quadre al camp de la Satalia : onze jugadors justos que obligaven els tècnics a  fer autèntics mal·labarismes posicionals. I a més davant del líder invicte de la categoria. Els presagis  no eren massa bons. A l´acabar el partit, amb els  jugadors al vestidor, un senyor del públic em confessava que, vistos els noranta minuts, no tenia clar quin dels dos equips era el líder.

El partit va començar molt mogut ja que no havien passat ni tres minuts quan una passada llarga de Berci és aprofitada per Jordi Matínez qui xuta i atrapa el porter . La resposta del PobleSec va venir al minut14 quan un cop de cap ajustat al pal és enviat a córner per Artur. Va ser la jugada prèvia al primer gol local ja que al minut 15, una bona jugada per banda esquerra del Poble Sec acaba amb l´u a zero. El Piera reaccionà  i cinc minuts després,  escapada  de Javi Navarro per banda dreta,  assistència al segon pal i Jordi Martínez  que remata al fons de la porteria. El gol deixà tocat el Poble Sec i va fer créixer el Piera. Al minut 26, Javi Navarro es planta una altra vegada sol davant del porter i quan ho tenia tot per marcar envia la pilota als núvols. Va ser la gran oportunitat pierenca  que hauria pogut capgirar el partit!! I quan millor ho estava fent el Piera, al minut 35, una falta sense massa perill és rematada pel  davanter local i aconseguint el dos a un. El gol va ser molt i molt discutit ja que - segons tots els jugadors pierencs- el remat va ser amb la mà. Tot i les protestes, l`àrbitre concedí el gol. El quart d´hora restant fou de domini pierenc , però sense ocasions clares de gol. Així doncs,  amb un injust dos a un , però bones sensacions, va finalitzar la primera meitat.

Només començar la segona part, un potent xut de l´extrem esquerra del poble Sec des de la seva banda  es clava a l´escaire de la porteria defensada per Artur en el que va ser un autèntic golàs, imparable. Encara en  ple desconcert , al minut 52, una pèrdua innocent de pilota al mig del camp, combinada a una manca d´entesa va propiciar el quart gol local. Semblava impossible, però en cinc minuts el Poble Sec havia gairebé decidit  el partit. Tot i el cop rebut, el Piera no es rendí  i dos minuts després és Jordi Martínez qui es queda sol davant del porter i incomprensiblement el seu xut s´estavella  al cos del porter en el que era una ocasió claríssima per marcar. A la jugada següent l´àrbitre asseyala penal en una clara caiguda del davanter local a l´àrea. El penal,   llançat  a l ´esquerra,  és  rebutjat per Artur qui també atura - en segona instància - el remat posterior del mateix davanter i finalment la pilota és allunyada de l´àrea pierenca. A partir d´aquí el partit va canviar i va ser el Piera l´amo i senyor del matx. Al minut 60, un xut ras i dur de David és desviat per un defensor a córner quan la pilota anava dintre. El piera volia el gol i aquest va arribar  al minut 62  quan Johnnie marca el segon gol pierenc després d`executar una gran falta directa. Aquest gol esperonà els pierencs que van buscar el tercer gol que retallés distàncies davant d´un Poble Sec tanca al darrere. Al minut 75 l´àrbitre no va marcar penal quan un defensa agafa clarament per la samarreta un davanter pierenc dins l´àrea i al minut 80 Ferran no acaba una jugada personal interessant que hauria pogut suposar una bona oportunitat per marcar. El Piera, ja molt escàs de forces, seguí intentant-ho, sobretot per banda dreta, però la defensa del Poble Sec va donar poques opcions. L´última ocasió de gol  del partit va ser per als locals  al minut 87 en un llançament de falta al travesser. Finalment tres punts per als locals en un partit on el Piera va merèixer molt més.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Turri, Joan Gallego, Berci, Andrés, Johnnie, David, Pau, Javi Navarro , Ferran i jordi Martínez. També . Pedro.

ÀRBITRE : Xiulà la col·legiada Lorena Padillo, força correcta.Tot i que va voler fer-ho bé, en algunes decisions importants va perjudicar clarament el Piera. Mostrà targeta groga al pierenc Pau i dos jugadors del Poble Sec.

No hay comentarios: