domingo, 16 de septiembre de 2018

VAE PIERA 2 FC MASQUEFA 1

EL PIERA S'EMPORTA UN DERBI MOLT DISPUTAT

  • Victòria per la mínima d'un Piera molt espès.
  • Un  Masquefa molt conservador a punt va estar d'endur-se un punt.









El partit contra el Masquefa va ser un partit lleig, amb contínues interrupcions, amb  crits al camp, nervis a les  les banquetes, poques ocasions de gol, protestes,poc joc, decisions arbitrals polèmiques...en fi, tot allò que comporta un derbi . És molt significatiu que els tres gols van arribar de llançament de falta.


Els primers compassos de partit ja van deixar entreveure que el Piera no ho tindria fàcil. El Masquefa va fer un plantejament molt conservador, acumulant homes al mig del camp i en defensa, ben posicionats, i buscant crear perill en pilotes penjades a l'àrea pierenca. Als locals els costava molt arribar a l'àrea visitant i només Jordi Martínez ho intentava, però en una ocasió un defensa sota pals i en una  altra una decisió polèmica de l'àrbitre, van deixar l'intent en no res. Per altra banda, el Masquefa penjava pilotes a l'àrea buscant el remat de cap dels seus davanters. Al minut 16, un córner rematat pel davanter masquefí va sortir fora per molt poc en la millor ocasió fins aleshores dels visitants. Així les coses, al minut 22, Johnnie aconsegueix l'u a zero pel Piera amb un llançament de falta directa. El gol en contra no va fer canviar gaire les coses a nivell tàctic i el partit va seguir igual, sense ocasions , amb interrupcions constants i amb un àrbitre que posava dels nervis les dues banquetes. Al minut 40, Ramon guanya l'esquena al seu marcador i assisteix Fran per a què, a porta buida, xuti al cos d'un defensa quan tothom ja veia el gol. I del que  hauria estat el dos a zero es va passar a l'empat a un ja en temps de descompte : falta lateral penjada a l'àrea, remat de cap de Gustavo i als vestidors amb empat a un !!
La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera . Piera i Masquefa trobaven moltes dificultats en lligar jugades de perill i les defenses es van imposar clarament a les davanteres. El Piera dominava, però sense perill, i els masquefins - molt ben posicionats al mig del camp - esperaven la seva ocasió a la contra  o en pilotes aèries. I la van tenir : jugada ràpida per banda esquerra, indecisió de la defensa i el davanter visitant que es planta tot sol davant del porter Dani qui li endevina la intenció i atura el que potser hauria estat el gol definitiu.Es veia ben clar que qui marqués s'emportaria els punts... i aquest va ser el Piera : falta llançada per Johnnie, un defensa la desvia amb el cap i la pilota entra al fons de la porteria. Era el minut 81 i tot i que el Masquefa ho intentà, la defensa pierenca es mostrà molt segura per dalt i no va donar cap opció. Al minut 91, Jordi Martínez hauria pogut marcar el tercer, però un defensa va treure la pilota de sota els pals quan ja entrava.
Finalment els tres punts es van quedar a casa i serveixen per a què l'equip signi un nou de nou històric.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Dani, Turri, Joan Gallego, Juanjo, David, Sergio, Johnnie, Pau, Ferran, Fran i Jordi Martínez. També : Andrés, Rubén, Ramon, Jesús, Juanra, Berci, Javi Navarro, Artur i Muski. 

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. José Luis Maurolagoitia que no va agradar ni als uns ni als altres, amb decisions polèmiques que van encendre els ànims de jugadors i banquetes. Mostrà targeta groga al pierenc Jordi i a un jugador del Masquefa.

No hay comentarios: