domingo, 30 de septiembre de 2018

VAE PIERA 1 FC MOLINS DE REI 1

UN PIERA APÀTIC ES DEIXA DOS PUNTS DAVANT EL MOLINS DE REI
  • Un Piera apàtic deixa escapar els primers punts del Municipal.
  • Resultat just en un partit amb poques ocasions, poc joc i poques idees .
 

    
  
El Piera va fer un mal partit contra el Molins, sense intensitat, mancat d´idees, apàtic fins i tot. També contra el Pubilla Casas el joc de l´equip no va ser bo. La diferència és que el Molins era un equip assequible, dels de la lliga del Piera... i deixar escapar dos punts dol una mica. Tan de bo que, a final de temporada, no ens recordem  d´aquests punts perduts.

El partit va començar bé per al Piera ja que al minut 3 Johnnie inaugurava el marcador amb un gran gol de xut potent . Cinc minuts més tard Ramon va tenir el segon després d´una jugada personal, però  el porter refusa amb els peus. I aquí es va acabar tot... o pràcticament tot. A partir del mint 10, el Molins va passar a dominar el migcamp davant d´un Piera sense intensitat, apàtic,sense idees,  que no era capaç de crear ni una sola jugada de perill. Al minut 16, el Molins de Rei va tenir la primera ocasió amb un xut potent que surt fora per poc. Tot i el domini visitant, tampoc es generava massa perill en una defensa pierenca que no va donar cap opció als davanters visitants. Només al mint 42 el Molins hauria pogut empatar, però el remat del davanter va sortir massa alt.

La segona part va començar amb un Piera que semblava que volia tancar el partit : al minut 50, una bona combinació entre Pol i Fran acaba amb un xut d´aquest darrer que atura el porter.Va ser un miratge perquè el joc pierenc no millorava. Al minut 61 el Molins de Rei empatava en una jugada que va ser molt protestada per possible fora de joc del davanter  que va marcar. A partir d´aquí, Piera i Molins van intentar aconseguir el gol que els dongués la victòria, però sense crear massa  jugades de perill. Els visitants ho provaven en faltes i córners penjades a l´àrea d´un Dani que es va mostrar molt i molt segur. Els locals, molt espessos , eren incapaços d´inquietar l`àrea rival .El Piera va tenir la seva millor ocasió en un xut de Jordi Martínez que va refusar el porter. Era el minut 75 i fins al final els locals no van ser capaços de lligar cap jugada interessant ni quan el Molins es va quedar amb deu  per expulsió d´un jugador quan faltaven més de deu minuts per acabar. Així les coses , el  Piera hauria pogut guanyar si Fran, ja en temps de descompte, hagués encertat en rematar - a boca de canó - una bona centrada de Johnnie: una autèntica llàstima.
Finalment, un empat que no es pot considerar injust.

ALINIACIÓ VAE PIERA  : Dani, Turri, Joan Gallego, Juanra, David, Moisés, Pau, Rubén,  Johnnie, Ramon i Jordi Martínez. També : Muski, Andrés, Sergio, Pol i Fran.

ÀRBITRE : Bona actuació del col·legiat, tot i els dubtes en el gol de l´empat visitant.
 

No hay comentarios: