domingo, 23 de septiembre de 2018

EL PUBILLA CASAS TRENCA LA BONA RATXA DEL PIERA
  • El Piera, que no va fer un bon partit, va mantenir les opcions de puntuar fins al minut 90.
  • Els errors , en moments puntuals,  contribuïren a  la primera derrota de la temporada.

El Piera va perdre a Pubilla Casas el primer partit de la temporada i no podem dir que hagi estat de manera injusta ... tot i que  - amb una mica de sort - l'equip hauria pogut empatar als minuts finals. Sap greu, clar que sap greu, però ara cal passar pàgina , aprendre dels errors comesos, millorar allò que es va fer malament  i pensar ja en el partit de la setmana vinent contra el Molins de Rei.

El Piera va començar el partit molt fort i als primers cinc minuts el porter local va haver d'aturar dues bones rematades de Jesús i de Ferran. Al minut 7, córner llançat al segon pal on Joan Gallego amb el cap la col·loca al primer per a què Ferran remati també amb el cap el primer gol. Sense temps per celebrar-lo, un minut després, una pèrdua de pilota al mig camp del Piera va propiciar el gol de l'empat del Pubilla. En menys de 10 minuts ja s'havien vist dos gols! Els locals van començar a dominar el mig camp davant d'un Piera poc intens , però que sortia bé al contacop. Així les coses, al minut 20, gran jugada de Jordi Martínez que fa la passada a Fran i aquest marca el segon gol pierenc. El domini, però, era del Pubilla Casas que va tancar el Piera al seu camp i al minut 27 aconseguia el gol de l'empat amb un espectacular xut de volea de més de 30 metres. Els minuts finals de la primera part el Piera ho passà malament . Al minut 34 veia com una xilena del davanter local s'estavellava al travesser i al 42 Artur va enviar al travesser  una pilota que entrava. Amb empat a dos finalitzà la primera part.
Només començar els segons quaranta-cinc minuts, un regal de la defensa pierenca va deixar la pilota en safata per a què el davanter local marqués a plaer el tercer gol. El Piera es recuperà d'aquest gerro d'aigua freda i al minut 70 una centrada de Ferran és rematada per Jordi Martínez fora per poc. El partit era entretingut, amb dos equips que buscaven el gol per a fer decantar la balança. Al minut 74, gran jugada del jugador nº 12 local que se'n va de tots els que li surten al pas i aconsegueix el quatre a dos que semblava definitiu.El Piera no es rendí i al minut 87, gran jugada de Jordi Martínez sortint des de camp propi, corrent amb velocitat per banda dreta ,  paret amb Ferran i  xut final amb l'esquerra  i 4 a 3 al marcador: un autèntic golàs ! Quedaven pocs minuts i el Piera va posar tota la carn a la graella  per empatar. I ho va poder aconseguir al minut 90 :  llançament de córner, remat i un defensa treu de sota els pals la pilota que entrava. Amb tot l'equip bolcat a la porteria local, el Pubilla Casas marcà el cinquè en un ràpid contraatac. Finalment derrota pierenca i final de la imbatibilitat.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Joan Gallego, Berci, Turri, Pau, Johnnie, Ferran, Jesús, Fran i Jordi Martínez. També : Andrés, Moisés i Ramon.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Javier Alonso, bé. No mostrà cap targeta a cap dels dos equips.