domingo, 1 de julio de 2018

CLOENDA TEMPORADA 2017-2018

 
Ahir dissabte , amb un partit contra els veterans del  RCD Espanyol ,amb una graderia  que feia goig de veure i una calor sufocant,  els Veterans de l'AE Piera van donar per finalitzada la temporada 2017-2018 i, amb ella també, els actes de celebració del 25è aniversari del Club.

Fent un balanç de la temporada es pot dir que aquesta ha estat excel·lent : l'equip no només s'ha assentat a la primera divisió sinó que s'hi ha classificat en quart lloc, una posició que mai no havia obtingut al llarg dels seus vint-i cinc anys d'història. No cal dir que s''ha fet una molt bona feina - a tots nivells - i que se n'han obtingut uns fruits que ni els més optimistes podien pensar. Ara el que cal, de cara a la temporada vinent, és seguir creixent.
Quant al partit, cal dir que va ser una autèntica festa on el resultat final ( 1 a 7 ) és el de menys. 

Al vestidor es va viure la primera emoció quan dos jugadors  que la temporada vinent jugaran al nou equip format a Sant Esteve - l'Òscar i l'Estra - van fer entrega al capità pierenc Juanra d'una cinta de capità amb l'escut dels VAE Piera amb unes sentides paraules de comiat i agraïment.

Ja a la gespa, abans de començar l 'encontre, el responsable dels Veterans del RCD Espanyol, Jaume Martínez,  i el mític  jugador espanyolista Marañón van fer entrega a l'entrenador pierenc  Joan Saumell d'una samarreta del club amb el dorsal nº 25 , representant el  25è aniversari dels VAE Piera.

A la mitja part va tenir lloc la part més emotiva quant la regidora d'esports de l'Ajuntament de Piera va fer entrega al president de l'Entitat Sr. Francisco Baena d'una placa commemorativa dels 25 anys del club.
seguidament el sr. Lluís Velasco, en nom del Club , va fer entrega al Sr. José Maria Calzón - actual delegat del RCD Espanyol - d'una samarreta dels VAE Piera personalitzada en agraïment a la seva col·laboració amb l'Entitat.

Un cop finalitzat el partit, i en un ambient distès i de companyonia,  els jugadors dels dos equips van participar d'un golafre pica-pica a l'ombra - la tarda havia estat molt calorosa ! - que, per alguns, es va allargar fins ben entrada la matinada.





Magnífica cloenda d'una temporada i d'un 25è aniversari que sens dubte passarà a formar part amb lletres majúscules de la història del Club.










No hay comentarios: