domingo, 6 de mayo de 2018

VAE PIERA 4 CF MOLINS DE REI 4

EL MOLINS SORPRÈN UN PIERA MASSA RELAXAT
  • Un gol de Ferran al minut 88 salva un punt en un mal partit dels pierencs.
  • Empat just entre dos equips que van oferir molts gols... però no gaire futbol.






 El partit contra el Molins no va ser bo. Això és innegable .És un d'aquells partits que et penses que el perdràs i que finalment , en una jugada aïllada  al minut 88, aconsegueixes empatar. I , tot i que t'esperaves guanyar, ...estàs més que content amb aquest punt i el valores com si d'una victòria es tractés. Bé, no ben bé com una victòria però...

Els primers compassos del partit van ser vels millors del Piera i ja al minut 10 un canvi de joc de Turri des de la banda esquerra arriba els peus de Sergio qui assisteix a Ferran per a què marqui el primer gol d'un xut ras i col·locat. Poc va durar l'alegria pierenca perquè al minut 12, en un contraatac rapidíssim , el Molins marcava el gol de l'empat i tres minuts després aconseguia avantatge al marcador  en una jugada d'infortuni de la defensa del Piera.En tres minuts els visitants havien aconseguit capgirar el marcador!! El Piera va quedar estabornit i Turri va evitar el desastre quan- al minut 18 - treia una pilota de sota els pals quan ja es cantava el gol. Els pierencs, però, van reaccionar i al minut 24 una vaselina de Ramon posava l'empat a dos . El mateix Ramon, dos minuts després , va poder marcar el tercer amb una impressionant volea que el porter treu en una aturada de mèrit. El partit era viu, d'anada i tornada, amb dos equips que buscaven el gol... descuidant una mica la defensa. A la mitja hora de joc, el Molins s'avançava una altra vegada amb un gol de cap i al 33 una jugada personal de Ferran per banda acaba amb un xut difícil, ras i dur  que suposa l'empat a tres. I amb aquest resultat s'arribà al descans gràcies  que ,al minut 45, Alfredo va fer una aturada antològica en un xut del davanter del Molins a boca de canó.

I a la segona part ... tot va canviar! Joc ensopit, sense que passés res, amb les defenses imposant-se a les davanteres, sense ocasions per a ningú, amb un Piera incapaç de generar perill i un Molins que ho intentava amb xuts llunyans que anaven als núvols. Així les coses, al minut 78, en una de les poques arribades clares, el Molins va aconseguir el gol que desequilibrava el partit en un xut potent ran d'àrea. Quedava molt poc i encara que el Piera ho intentava,, no aconseguia lligar cap jugada de perill. I quan tothom ja pensava que el partit es perdria, Ferran roba una pilota en defensa, juga amb Fran qui li torna la pilota per banda i el mateix Ferran bat el porter visitant per baix. El gol va esperonar el Piera per a intentar aconseguir el cinquè, però al final el resultat ja no es mogué.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, Turri, Andrés, Juanjo, David, Òscar, Franki, Sergio, Ferran, Muski i Ramon.També : Ica, Pau, Estra, Roger , Joan Gallego i Moi.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Edgar Carmona, molt bé. Mostrà targetes grogues als pierencs Pau i Juanjo i a un jugador visitant.

No hay comentarios: