- A Quarta Catalana.
- Avui ho has fet molt malament.
- Ho he fet el millor que he pogut.
- Ho dubto.

Aquesta és la conversa  - real -  mantinguda al final del partit entre l'entrenador del Piera i el  col·legiat del partit , el Sr. Antonio Recio Jiménez.
 I és que el Sr. Recio Jiménez , ha condicionat - i de quina manera ! -  el partit.El Piera ha perdut per culpa de l'àrbitre ?  Encara que amb un 6 a 2 es fa difícil de justificar ...

El col·legiat no només ha utilitzat diferent raser per un i altre equip a l'hora de mostrar targetes  ( la primera per al Piera al minut 14  i la primera - i única ! - per als  Hostalets... al minut 84 !) sinó que també amb 2 a 1 al marcador   al minut  70, ha xiulat un penal en contra el Piera de jutjat de guàrdia!
I això sense comptar les faltes i faltetes en contra al llarg de tot el partit, els fora de joc mal assenyalats ... En fi, sens dubte el del Sr. Antonio Recio Jiménez ha estat el pitjor arbitratge que ha patit el Piera aquesta temporada.