domingo, 25 de marzo de 2018

SPÒRTING MASQUEFA 0 VAE PIERA 7

GOLEJADA DEL PIERA ...EN NOMÉS QUARANTA-CINC MINUTS
  • Partit fàcil d'un Piera davant un rival fluix.
  • L'àrbitre suspèn el partit al minut 45 de manera incomprensible!






Feia  por el partit contra l'Spòrting Masquefa, el cuer de la lliga, precisament perquè el Piera sempre fa molt mals partits contra els rivals - a priori- més assequibles. Però l'equip va sortir ahir molt seriós, concentrat i no va donar cap opció - bé, una sí !- al rival que va veure com la superioritat pierenca es transformava en una golejada que hauria pogut ser major si l'àrbitre - de manera incomprensible - no hagués suspès el partit a la mitja part.


Feia una tarda rúfola, amb pluja, vent i fred...gens agradable per a jugar un partit de futbol. Tot i això, el Piera va sortir disposat a sentenciar el més aviat possible el partit davant del cuer. Als primers cinc minuts el Piera va disposar de dues bones ocasions per marcar, la més clara de Moi al minut 3 , però el seu xut l'aturà el porter. Amb el Piera bolcat a l'àrea local, al minut 6, un contracop del Masquefa deixa el davanter sol davant d'Artur... però el porter pierenc va aconseguir salvar el gol rebutjant la pilota amb el peu esquerra. I del que hauria pogut ser l'u a zero es passà al zero a un a la jugada següent quan Sergio , d'un fort xut dins l'àrea del Masquefa, aconsegueix marcar. Aquí pràcticament s'acabà el partit que es convertí en un atac i gol dels pierencs, amb ocasions claríssimes  que no van entrar per autèntica mala sort. Al minut 23, un  Jordi Martínez molt murri s'avança a la defensa i marca el segon gol pierenc. Set minuts més tard, és Moi qui marca el tercer després de rebre una passada de Jordi Martínez dins l'àrea. El mateix Jordi Martínez , al minut 35 , roba una pilota enrere de la defensa i després de regatejar el porter  aconsegueix el quart. El Piera no afluixava davant d'un Masquefa en K.O tècnic: al minut 40 és Fran qui marca el cinquè i tres minuts més tard el mateix Fran aconsegueix el sisè després d'encarar el porter i batre'l per baix. Al límit ja del descans, un penal comès sobre Fran i molt protestat pel Masquefa,  és transformat per Andrés en el setè gol . A l'anar a treure de centre, l'àrbitre va decidir suspendre el partit sense que, a hores d'ara, en sapiguem ben bé els motius .

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Javi Navarro, Andrés, Juanjo, David, Moi, Joan Gallego, Sergio, Ferran, Jordi Martínez i Fran. A la banqueta  : Roger, Juanra, Franki, Muski, Ramon, Johnnie, Òscar i Estra.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Dídac Sánchez Hermida.Ho va fer bé fins que, incomprensiblement, va suspendre el partit al minut 45 .

No hay comentarios: